Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
57% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Groningen

Rode appartement

Posted Oct 4, 2016
Pros: Weinig
Donkere kamers, slechte verlichting. Veel verveloze plekken. Linnengoed dun, 1.000 x gewassen. Helft van slaapkamerraam werd geblokkeerd door buitentrap. Weg naar het strand te gevaarlijk om te lopen, dus altijd met de auto.
4 out of 5
by A verified traveler from Haarlemmermeer

Mooi oud landhuis met geweldig uitzicht

Posted Sep 14, 2015
Pros: Zie bovenstaand
Cons: Wifi aanbieden. Een zwembad in de grote tuin zou het compleet maken (er waren 2 jacuzzi's).
Location: Uitstekende centrale ligging! Zee op redelijke afstand (wel auto nodig).
Contact met de verhuurder vooraf (telefonisch) verliep uitstekend. Om in te kunnen checken heb ik wat extra telefoontjes moeten plegen maar dat kwam uiteindelijk goed. Het landhuis is prachtig met een fantastisch uitzicht op de Etna en meer. De kamers schoon, kleurrijk en van alle gemakken voorzien. Vele lounge mogelijkheden in de tuin. De plaats Fiumefreddo heeft jammer genoeg (heel) weinig te bieden qua eetgelegenheden, winkels en ander vertier. Strand hebben wij door slecht weer niet bezocht. Een klein minpuntje was het ontbreken van wifi.
5 out of 5
by ARDUINO from GORLE

OASI VERA

Posted Jun 3, 2015 on Hotels
SOGGIORNATO 2 NOTTI IN QUESTO HOTEL, PECCATO CHE LA COLAZIONE COMPRESA NEL PREZZO ERA RIDOTTA PER I 2 GIORNI IN 1 l. DI LATTE E 2 CORNETTI CONFEZIONATI E NEMMENO DI MARCA. LA DISPONIBILITA' DEL GESTORE ERA BUONA, ANCHE SE SOLO TELEFONICA , MA TUTTO PASSABILISSIMO PER QUESTO SITO POSTO IN UN LUOGO A DIR POCO FANTASTICO. SE TORNIAMO IN SICILIA PENSO CI TORNEREMMO.
3 out of 5
by A verified traveler

Mooi gelegen hotel

Posted May 20, 2015
Het hotel ligt op een prachtige locatie met goede mogelijkheden voor uitstapjes naar de Etna, Taormine of andere plekken in de omgeving. Voor de kinderen is er een leuke mogelijkheid om in de tuin en op het springkussen te spelen. De kamer is erg basic, bijv geen bank maar netjes en de tuin is lekker om in te zitten. We waren enigszins teleurgesteld over de directe omgeving, alles nogal verlaten en strand niet zo schoon maar misschien dat we in het voorseizoen waren. We hadden het gevoel dat de eigenaren van het hotel wel iets meer moeite konden doen om het hun gasten naar de zin te maken. Nu was er alleen een oudere meneer die wat op het erf rondliep, maar geen engels sprak en niet veel voor je kon betekenen.
3 out of 5
by A verified traveler from Frankfurt am Main

Ferienwohnung in einem alten Landhaus

Posted Oct 12, 2014
Pros: Sehr schöne und ruhige Lage, interessante Farbgestaltung der FeWo, großer Spielplatz und 2 Whirlpools im Freien
Cons: Die Stühle sind unbequem, die Dusche bedarf einer Sanierung.
Location: zwischen dem Ort Fiumefreddo und dem Meer. Gut erreichbar sind Taormina + Catania (Zugverbindungen), das Ätnagebiet + der Strand Marina di Cottone.
5 Übernachtungen Ende September/Anfang Oktober. Schönes, altes Landhaus mit Flair, das in div. Appartements/Ferienwohnungen aufgeteilt ist. Die App. im Obergeschoss haben zusätzlich zum Ausblick in den riesengroßen Garten mit Palmenhain den Blick auf den Ätna.
3 out of 5
by A verified traveler from Osnabrück

Gute Lage zum Strand und für Ausflüge

Posted Oct 6, 2014
Pros: Lage
Cons: Service
Location: Nahe Taormina
Gepflegtes Landgut, Einfahrt eng, es durfte kein Verkehr auf der Straße sein. Sehr zahlreiche Liegen und Sitzplätze für wenige Gäste. Verpflegung schwierig, da kein Geschäft in der Nähe. Viel besser wäre mit Frühstück. Gute Pizzeria am Strand. Kaum Betreuung, nur der Vater, der nur Italienisch sprach, wir leider nicht. Der Preis war höher als die Hotels, die wir auch gebucht hatten auf unserer Rundreise.
5 out of 5
by azzarito giulia from napoli

ottimo tutto

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
il posto è incantevole, la posizione è fantastica, si gode una fantastica vista sull'Etna. l'ospitabilità è eccellente. non lontanissima dal mare ma si dorme benissimo al fresco
5 out of 5
by A verified traveler from Chambéry

Très agréable, calme, très bien équipé.

Posted Jul 27, 2014
Un très bon séjour, appartement équipé, propre, personnel très sympatique! A recommander!!!
4 out of 5
by Family of 3 from Malta

Good Accomodation for Families on a Budget

Posted Apr 1, 2013
Stayed at Oasi Del Foumefreddo farmhouse for 4 nights in March 2013 and on the whole the stay was pleasing indeed. I was slightly disappointed that neither matches nor a kettle were available and had to make arrangements ourselves. However, on the whole our stay was very pleasant indeed. Farmhous is located in the outskirts of Fiumefreddo in the middle of a natural reserve. Are was very peaceful during this time of year. Please note that you need your private transport to get around. Definitely a good accomodation for those travelling on a budget.