Ratings based on 3 Verified Reviews

3.7 out of 5
4.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Dejlig oplevelse

Posted Dec 2, 2016 on Hotels
Fantastisk smukke omgivelser med oliventræer så langt øjet rækker med udsigt til Firenzes bakker. Meget søde mennesker der kredser om dig. Meget personlig betjening.
2 out of 5
by Barend from Utrecht

mooie kamers met slechte organisatie

Posted May 8, 2014 on Hotels
Casa Valiversi is een prachtig huis met mooie kamers, maar de organisatie is onprofessioneel en het onbijt is - zelfs voor Italiaanse begrippen - zeer matig. We hadden met 3 stellen 3 kamers gereserveerd, maar ondanks bevestiging bleken er maar 2 beschikbaar. Als alternatief werd er een hotelkamer voorgesteld of kon er op beide kamers een bed bijgeplaatst worden. Noodgedwongen kozen wij voor het laatste en maakten een parte dames- en heren-kamer. Het was verbijsterend dat de eigenaresse de volgende ochtend niet alleen voor het 2 extra ontbijtjes, maar ook voor de extra bedden kosten in rekening wilde brengen, terwijl de fout duidelijk bij haar lag. Het ontbijt bleek ook de 15 euro die we per ontbijt moesten bijbetalen beslist niet waard te zijn: oud brood en schaarse voorziening van koffie. Verder hadden we op de dag van aankomst in de ochtend al telefonisch afgestemd dat we 's middags om 17.00 uur zouden arriveren, maar desondanks was de schoonmaakster toen nog niet klaar met haar werkzaamheden en was de gemeenschappelijke ruimte tot 19.00 uur niet beschikbaar vanwege haar stofzuigen etc.
4 out of 5
by Roberto from Italia

Come stare a casa...

Posted Apr 15, 2014 on Hotels
Sono stato con la ma famiglia comprensiva dei miei due figli piccoli a Casavaliversi e devo dire che tutto è stato oltre più rosea aspettativa. Mi è sembrato quasi di essere a casa mia tutto eccellente... la cordialità del personale e l'attenzione ai dettagli è stata eccezionale. Ritornerò sicuramente a Casavaliversi che da oggi è anche un pò casa mia!!!