Ratings based on 36 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.7 out of 5
69% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.6 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

별로

Posted Nov 5, 2015 on Hotels
전체적인 시설은 별로에요. 직원은 세명 접했는데 한명 빼곤 친절이랑은 거리가 멀었고요, 욕실이랑 침대는 그럭저럭 괜찮았지만 와이파이는 너무 느리고 잘 연결도 안되서 그냥 안쓰는게 낫습니다. 그리고 이 호텔은 프랑크푸르트 시내에 있는게 아니고 옆동네 오펜바흐에 위치한 곳이라 프랑크푸르트 중앙역과는 거리가 상당히 멉니다.. s반타고 30분거리니 참고하세요
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Einfach und zweckmäßig

Posted Jul 5, 2015 on Hotels
Das Personal war freundlich und zuvorkommend. Der Service war gut, das Zimmer sauber. Angesichts der hohen Temperaturen hätte ich mir eine Klimaanlage gewünscht. Aus dem Abfluss im Bad roch es sehr unangenehm, das Bad an sich war jedoch sauber. Insgesamt okay.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Edullinen yöpymispaikka

Posted Jul 1, 2015 on Hotels
Ei kovin hieno paikka, mutta hintakin kohdallaan.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Fabienne from Nancy

Très bon hotel

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Personnel très agréable, parlant notre langue. Chambre très propre avec ventilation et balcon. Très bon rapport qualité prix. Je vous conseil cet hôtel.
1 out of 5
by A verified traveler

Eine Zumutung gewesen

Posted Mar 2, 2015
Es gibt nichts positives über dieses Hotel zu berichten
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Helt OK for en natt eller to

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Fra klientellet og utstillingsvinduet for produkter i lobbyen å dømme virker det som om dette hotellet har en del ymse lokale gjester som tilbringer stedet i mangel av et annet å gjemme seg i natten, samt diverse gjester fra Øst-Europa. Det tok en liten stund før det faktisk kom noen til resepsjonen lørdagskvelden vi ankom, men mitt rom viste seg å være et lyst og rent rom. Min venn som bodde i 3. etasje fikk et rom som ikke har endret seg på minst 20 år, og et bad med noe lavere standard. Det trådløse nettet var ustabilt, spesielt i helgen. Resepsjonistene var imøtekommende og svarte på spørsmål uten sure toner. Rundt hotellet er det svært lite å foreta seg, men man har noen gode restauranter og fast food-tilbud 7-8 minutter unna, nær S-Bahn-stasjonen. Bo her uten noen forventninger om luksus eller design satt i høysetet, her sover du en natt eller to.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Bon rapport qualité prix

Posted Jan 29, 2015 on Hotels
Hôtel vraiment sympathique. Service de chambre régulièrement fait et chambre tenue très propre. Personnel serviable. Rapport qualité prix très bon. A recommander.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by puneet

This traveler left a rating score only Posted Jan 21, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by RION from jakarta

mengenaskan

Posted Dec 18, 2014 on Hotels
harga yang terlalu mahal untuk fasilitas dan pelayanan yang terlalu minim
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Viljo from Tallinn, Estonia

Good Hotel Europa Offenbach

Posted Dec 2, 2014 on Hotels
Hotel is good, staff very friendly.