Ratings based on 40 Verified Reviews

3.4 out of 5
3.8 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Øyvinn Olsen

Lovely island with peaceful hotel.

Posted Aug 9, 2017 on Hotels
Very calm and Nice Place. Been there before, and will come back.
Comment from Hotel Management
Aug 14, 2017
Dear guest we thank you for your reply and look forward to having you here at Hankø again. Kindest regards Reception team.
3 out of 5
by Christine from Stockholm

Summer stay for a weekend

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Old hotel, but clean rooms.
4 out of 5
by Juha

Posted Aug 8, 2017 on Hotels
Hotelli itsessään oli miellyttävä allasosastoineen, palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Hotelli sijaitsee kauniilla Hankön saarella jonne mennään vesibussilla, tämä olisi toki ollut kiva tietää etukäteen :( . Hotels.com sivuilla sijaintina on merkitty vesibussin lähtölaituri!!
Comment from Hotel Management
Aug 14, 2017
Dear guest, thank you for your reply. It is true that Hankøfergen is the Ferry Company for this short 3 minute trip across Hankø Sound to Hankø Island and back again. I am happy you enjoyed your stay at Hankø and look forward to having you here again. Best regards Reception dep.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 11, 2017 on Hotels
Comment from Hotel Management
Aug 14, 2017
Thank you for your reply.
4 out of 5
by Daniel from Bærum

Fantastisk service, nydelig sted!

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
Man må ta båt til øya hvor Hankø Fjordhotell ligger, den koster kun 40 kr hver vei pr pers. og kapteinen var veldig hyggelig og behjelpelig. Man går 5 min til hotellet. anbefaler sekk da veien er grusete. På hotellet ble vi møtt av utrolig hyggelige personale, de anbefalte, informerte og fortalte. Billig buffet på sommeren, kun 295.- pr pers. Vi skulle dra tidlig neste morgen, frokost startet kl. 08 og båten vi skulle ta gikk 7.30. De laget derfor en forundringspakke til frokost med frukt, müsli, youghurt og alt var innpakket og "ready to go"!! Stedet var jo fiffens feriested i gamle dager, nå har tiden satt sine merker på bygg og område, prisene er gode og det er et fantastisk sted for "vanlige" folk. Vi var kun en natt, hadde ikke Spa el. men ble godt tatt imot og det gjorde oppholdet veldig veldig bra!! Takk for oss:-) Maya og Daniel fra Bærum
3 out of 5
by Beate

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Harald from Tysvær

Fint opphold.

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
Vi hadde et hyggelig opphold på Hankø. Svært stille og rolig akkurat da pga lite gjester. Fint å gå tur i nærområdet.
5 out of 5
by Christian

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
Kaffeservering burde være tilgjengelig før frokost kl 8 og et annet sted i tillegg til ved frokost
2 out of 5
by Yvonne from Lier

Hankø vennetur

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Kort oppsummert fra oss. Vi var ikke særlig fornøyd til å være første gang på dette hotellet. Det som var bra var selskapet av hverandre og medbrakt. Hotellet ga meget dårlig info generelt. Om bl.a: Wifi Nr til resepsjon Hvor og når er frokost/middag Hvor ligger steder man bør se på øya spa avdeling basseng ect. Hva som virker og hva er ødelagt! Tilbud? Fasiliteter de har, det fant vi ut av selv. Mest tennis. Minibar er kun om vinteren Bestille roomservice ?? Meny& nummer? På spa-avdeling luktet det fukt og kjeller + tomt for såpe i alle dispensere + tomt for håndklær+ brus skapet låst+ en betjening/behandler. Hammam badet luktet bedervet og virket ikke noe jeg personlig hadde sett frem til å prøve. Rommet var ikke rent. Tomt for dopapir. En møkkete truse fra forrige gjest han på badet. Måtte ned å hente rene håndklær i resepsjonen selv og be om at de fjernet de gamle. Ingen AC på rommet eller lufting på badet. Hankø som sted var nydelig og om man ikke krever dagens standard, men mer 1980 kan man nyte oppholdet, omgivelsene, Hagen var inngjerdet rolig sted. Et par av de ansatte virket mer informert/oppdaterte på service.
2 out of 5
by Mona

Mye kan bli bedre på Hankø fjordhotell.

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Vi hadde totalt sett noen fine, avslappende dager, men her kan mye bli bedre. Det virket som alle ansatte var helt nye, nesten ingen kunne svare på spørsmål om stedet eller hotellet, og få av dem kunne norsk. Frokostbuffeten er god. Vi spiste en middag på hotellet. En duo som skulle underholde kvelden etter hadde da lydtest, så vi knapt kunne snakkes. Helt uhørt, og skivebom med tanke på at hotellet skilter med fred og ro. Helhetsinntrykket preges av mange små ting som ikke er bra, som at det er blomsterkasser på balkongen, men halvvisne blomster, vi spurte om å få kleshengere, men de kom aldri. Spa var begrenset til et basseng og jacuzzi. Ingen saunaer var i drift og få behandlingstilbud var tilgjengelig. Når tilbudet er så redusert, må nettsider og spabrosjyre oppdateres, så hotellet ikke lover mye mer enn det man får. Det virker også noe smålig at gjester må betale kr 50 pr person for å spille en runde på hotellets egne, lille minigolfbane. Ikke alle vet at Hankø er bilfri, og det bør komme tydeligere frem at man må parkere bilen, og legge til utgifter til parkering og ferge. (Hotellets turkart kan forøvrig også bli bedre, her stemmer få av navnene med de vi finner på skilt.) Vi hadde håper på mer "fjordfølelse", men hotellet ligger et stykke fra havna, har ikke sjøutsikt, og du må gå et godt stykke til badeplass. Seilerklubben ligger der fergen kommer inn, og er et trivelig sted, det eneste alternative spisestedet til hotellet.