Ratings based on 50 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by b.f. from china

good restaurant renewed hotel

Posted Jun 3, 2015 on Hotels
renewed hotel all was good for a business stay, good restaurant
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Michael from Berlin

Auf Grund von Baumassnahmen nur ein Provisorium ..

Posted Apr 6, 2015 on Hotels
Die Anfahrt von der Hauptstr. ist z. Zt. nicht möglich, weil auf dem Grundstück gebaut wird. Wenn man die Residenz dann endlich von hinten durhc das Wohngebiet (schlecht ausgeschildert) erreicht hat, kommt man durch einen Behelfsbau(Flur) zur Rezeption. Das Personal war sehr freundlich und bemüht das Beste aus der derzeitigen Lage zu machen.Das Zimmer ist sehr einfach ausgestattet ählich wie Etap-Hotels.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Harold from Tilburg

Bouwvakkers op de kamer...

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Kamer was niet slecht maar ook niet bijzonder netjes; plastic douche gordijn, geen stopcontact en lichtknop naast het bed , uitzicht op de steigers van het nieuw te bouwen deel er naast… Locatie is makkelijk aan te rijden, het is ongeveer 20 min lopen naar het centrum. Ontbijt was redelijk, gewoon brood en vleeswaren. Theepot mag wel eens vervangen worden (vol met kalk). Ik had speciaal gekozen voor een duurdere optie met gratis parkeren, dit is niet nodig omdat het parkeren altijd gratis is… Toen ik aankwam zag ik al dat er verbouwd werd, geen probleem als de gasten daar geen hinder van ontvangen. Helaas: op de laatste nacht toen ik laat terug kwam; rook ik een verf lucht, ontdekte ik stof op het deurbeslag en een onafgebouwd framewerk boven de deur. Toen ik verbaast bij de receptie om opheldering ging vragen, werd mij verteld dat bouwvakkers overdag bezig zijn geweest om in de kamer airco’s te instaleren. Ze snapte niet dat het netjes was geweest om mij dit van te voren te laten weten…. (ivbm waardevolle spullen enz) Ik raad dit hotel af omdat: Het feit dat ze verbouwen in verhuurde kamers en de prijs/kwaliteitsverhouding. Voor wat ik betaald heb zijn er betere Hotels in Leeuwarden. (minimaal 3 waar ik ook werkelijk heb overnacht)
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

benino

Posted Jan 31, 2015
camera e bagni molto piccoli . all arrivo camera gelida perché il riscaldamento era spento . personale molto cordiale . buono come base per dormire
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Varun from Delft

Good place, needs better accessibility

Posted Nov 27, 2014 on Hotels
The hotel was good for a short stay. ALmost every feature was good with this hotel but the only drawback were the narrow stairs that we had to use to reach the first floor. With luggage in hand, it gets really difficult to climb up the stairs.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Rene Tage from Randers

Holland ophold

Posted Oct 2, 2014 on Hotels
Skønt ophold, flinke mennesker
3 out of 5
Recommended
by Ton

Posted Sep 19, 2014 on Hotels
Wij zijn hier geweest met de eerste dag van de verbouwing, en verplaatsing van receptie en restaurant. aangezien de omstandigheden was het redelijk.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 11, 2014 on Hotels