Ratings based on 105 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 15, 2015
Cons: Temperatuur regeling in de kamers
Hotel ligt vlakbij het centrum maar wel aan een drukke weg. Kamer was schoon en alles wat aanwezig moet zijn was er. Helaas deed de airco (als deze aanwezig was) het niet en was het dus bloedheet en zeer vochtig in de kamer! Door het drukke verkeer was het niet mogelijk om met het raam open te slapen. Ontbijt is prima en uitgebreid.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Für Kurztrip O.K.

Posted Jul 30, 2015
Die Zimmer waren sauber und das Personal sehr freundlich. Für ein Wochenende völlig ausreichend. Das Frühstück muss mit 11,50€ separat bezahlt werden, war aber auch völlig angemessen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Kamer was schoon en personeel zeer vriendelijk

Posted May 28, 2015
Pros: Hotel ligt 5 min. van de startplaats, aangezien wij mee reden met de Motor Elfstedentocht, dus ideaal.
Location: McDonald :-)
Wij hadden het pinksterweekend geboekt omdat we mee reden met de Motor Elfstedentocht en de plaats van het hotel is erg fijn, want het ligt 5 minuten van de hallen af waar we ons moesten aanmelden. Volgend jaar gaan we zeker weer naar dit hotel. Het personeel in het restaurant is ook zeer vriendelijk en doen hun uiterste best om het gezellig te maken. Prima hotel.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Urlyson

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Natalie from Edegem

Prima hotel

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Prima hotel heel vriendelijk personeel
Comment from Hotel Management
Jul 11, 2015 by Hotelmanager, Hotel Management
Dank u wel voor het invullen van de review, wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in ons hotel. Met vriendelijke groet, Team Campanile Leeuwarden
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Overnachten

Posted Feb 27, 2015
Pros: Prima plek om te slapen en te douchen.
Cons: Voor die prijs niets meer aan doen.
Location: Leeuwarden is geen Londen of Parijs.
Heb je een hotel nodig voor een nachtje slapen, zoals wij na een concert in Leeuwarden, dan is dit prima. Bed ok, douche en wc. Precies wat je nodig hebt en voor die prijs een aanrader. Wil je wat meer, uitwijken dus.
Comment from Hotel Management
May 5, 2015 by Hotelmanager, Hotel Management
Dank u wel voor uw review, wij hopen u bij een volgend concert weer te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Campanile Leeuwarden.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

prima gezien de prijs

Posted Jan 27, 2015 on Hotels
Prima voor een nachtje.vriendelijk personeel.goed ontbijt.netjes maar gedateerd.
Comment from Hotel Management
Jul 11, 2015 by Hotelmanager, Hotel Management
Dank u wel voor uw review en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Campanile Leeuwarden
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jurjen from Grou

Eenvoudig, prima hotel

Posted Jan 12, 2015 on Hotels
Prima, simpele overnachting. Handige locatie aan autoweg. De gallerij is buitenom en het kamercomplex staat los van de receptie/restaurant/lobby, die overigens prima gezellig is. We werden goed en hartelijk bediend. De kamer was compleet met bed, stoel/tafel, tv, waterkoker, kledingkast en badkamer. De inrichting was eenvoudig, maar voldoende. Het bad is niet geschikt voor lange mensen.
Comment from Hotel Management
Jul 11, 2015 by Hotelmanager, Hotel Management
Dank u wel voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Campanile Leeuwarden
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Middelburg

hotel vlak bij Leeuwarden

Posted Dec 30, 2014
Pros: leuk personeel,goede kamer
Cons: niets
Location: Vlak bij Leeuwarden,is zeer leuke stad waar van alles te beleven is en waar je gezellig kan winkelen
Het is een fijn hotel nabij Leeuwarden. Het was ongeveer 25 min. lopen naar Leeuwarden,maar goed te doen. Fijne 2 pers, kamer met bad. Alles was netjes,fijn en vriendelijk personeel. Goed ontbijt.Al met al een fijn hotel en we komen er vast nog wel eens.