Ratings based on 136 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Etwas außerhalb vom Stadtzentrum liegendes Hotel.

Posted Aug 8, 2016
Pros: Ordentliche Ausstattung und hilfsbereites Personal. Günstiger Preis.
Cons: Gepäckaufbewahrung wäre schön.
Location: Im Süden von Leeuwarden am Henrixma kanaal. Unternehmungsmöglichkeiten wurden nicht geprüft.
Mit PKW gut erreichbar, großer Parkplatz vorhanden. MIT Bus ebenso erreichbar(z. Zt.Linie 95)bis Haltestelle "Goutum", allerdings nur einmal pro Stunde.Direkt ab Bahnhof. Ordentliche Ausstattung und preisgünstig. Freundliches und hilfsbereites Personal. Frühstück für Alleinreisende etwas teuer(11,50 EUR) jedoch für zwei Personen akzeptabel(Zuschlag 2,50 EUR). Leider keine Möglichkeit, sein Gepäck vor dem Einchecken dort abzugeben. Meine Freudin und ich haben dort gut geschlafen.Gerne wieder !
3 out of 5
by A verified traveler from NRW

Nettes Hotel mit guter Lage zur Autobahn im Grünen

Posted Jul 29, 2016
Alles ok ... Es ist nichts weltbewegendes aber auch nichts schlechtes normaler Standart und alles was man von 3 Sternen in den Niederlanden erwartet. Für ein Langes Wochende genau richtig
4 out of 5
by A verified traveler from Toronto, ON

Perfect for our needs

Posted May 10, 2016
Pros: Staff were very friendly.
Location: Location is just outside the ring of Leeuwarden. Going into the centre of town is walkable, but it is a pretty good hike.
This is a good basic hotel, was perfect for us where we were going to be driving all around visiting family, and did not need to be right in the centre of town. The room was spotlessly clean, good shower, comfortable bed, same size as you would typically see in an european hotel, all for an extremely reasonable price. And the restaurant had very good food, on top of it all.
3 out of 5
by Vincent from Antwerpen

Goedkoop basic hotel, ligging aan drukke weg

Posted May 10, 2016 on Hotels
We waren koppel op doorreis in Friesland en zochten hotel dichtbij autostrade om nacht door te brengen. Dit motel was daar perfect voor. Zeer aantrekkelijke prijs, moderne faciliteiten. Late check-in gebeurde per telefoon omdat receptie na 23u al gesloten is. Geen individuele airco. Kleine kamer. Heel "basic" allemaal maar op zich niets mis mee.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel on the outskirts of Leeuwarden

Posted Apr 29, 2016
Ideally located close to Leeuwarden if you wish to stay on the outskirts of town. Comfortable clean accommodation and the staff were very helpful.
4 out of 5
by scott

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
We stayed for two nights whilst attending an event at the local air base. It fitted our needs perfectly, as we spent most of our time away from the immediate area.
4 out of 5
by A verified traveler from Limmen

Om er te verblijven waren wij op een slecht moment

Posted Mar 18, 2016
Pros: leuk vond ik niets
Cons: zie boven
Location: locatie was gunstig t.o.v. adres waar wij de volgende ochtend moesten zijn.
EXPEDIA had verzuimd ons te informeren dat er rondom het hotel intensief aan de infrastructuur gewerkt werd van 07:00u - 22:30u. Mede daardoor was de weg naar het hotel volgens de navigatie niet werkzaam en was de toegang tot het hotel -zeker in het donker- heel moeilijk te vinden. Kamer en ontbijt waren ok. Storend/slordig vond ik het dat de afvoer van de lavabo/wastafel kennelijk verstopt zat (hetgeen bij het schoonmaken van de lavabo absoluut opgemerkt moet zijn, maar kennelijk is er geen actie genomen!) en de rand tussen lavabo en sluitring van de afvoer niet schoon was.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel was prima alles was er wat je nodig had .

Posted Mar 8, 2016
Vriendelijk personeel, het eten in het restaurant kan wel wat beter alles komt uit de diepvries zelf de wok groente, was heel waterig ,dat was jammer....Hotel kamer opzich was oke, voor een paar nachtjes dan.
3 out of 5
by A verified traveler from Sint-Oedenrode Brabant

Sobere maar nette kamer met prima bedden.

Posted Jan 28, 2016
Pros: Net buiten Leeuwarden wat de prijs drukt en voor amper €11,00 ben je met de taxi hartje Leeuwarden als je gaat uit eten.
Cons: Graag een klein koelkastje op de kamer.
Location: Slechts 3,7 km van de Expo.
We werden zeer vriendelijk geholpen aan de receptie bij onze aankomst. Na de eerste nacht gaven we door dat de fohn en een bedlampje niet werkte en bij terugkomst was alles keurig gemaakt en de bedden weer netjes opgemaakt. Fijn dat je met de waterkoker zelf wat thee of koffie kon zetten, jammer dat er geen klein koelkastje was. Van het ontbijt hebben we geen gebruik van gemaakt om het feit dat wij slechts met een yoghurtje ontbijten en daar niet de € 11,00 extra voor het ontbijt wilde betalen. Wel hebben we één keertje in het aparte restaurant bij het hotel gegeten wat prima was en wederom met zeer vriendelijk personeel. Al met al een prima hotel om enkele dagen te vertoeven.
4 out of 5
by A verified traveler from Zwartewaal

Gemoedelijk hotel.

Posted Jan 27, 2016
Pros: Gastvrijheiden de sfeer.
Cons: Misschien eens kijken of hangtoiletten wel geschikt zijn voor deze ruimte. Voelde niet erg stevig aan nl als je er op zit.
Location: Locatie is top, je bent snel in het centrum en in ons geval bij het WTC voor de caravana.
Gastvrij, sfeervol hotel. Prima ontbijt en een leuke menukaart met aantrekkelijke prijzen. Hotelkamers zijn schoon en netjes, wel iets gedateerd. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je de omgeving wilt verkennen of naar een beurs gaat.