Ratings based on 66 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Jean-Luc

This traveler left a rating score only Posted Apr 21, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Dirk from Elst

heel geschikt

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
vlotte bejegening, prettig eetcafé
5 out of 5
by A verified traveler from Remscheid

Posted Mar 15, 2016
Sehr ruhig in einer freundlichen Umgebung, sehr gute Küche
4 out of 5
by A verified traveler

Fijn Hotel in bosrijke omgeving!

Posted Feb 18, 2016
Positief: vriendelijk personeel, schone kamer, rustig verblijf, heerlijk ontbijt, bubbelbad. Negatief: betalen voor sauna en voor mij een koud zwembad.
4 out of 5
by A verified traveler from Noord holland

Mooie omgeving en dichtbij centrum Heerenveen

Posted Feb 11, 2016
Prettig verblijf gehad. Comfort kamer netjes, zachte bedden maar wel lekker geslapen. Goed ontbijt. Voldoende eten waarbij tot einde vd ontbijttijd werd bijgevuld. Zwembad en bubbelbad niet groot. Bubbelbad lekker warm. Douchegelegenheid en kleedhokjes ( met kluisjes) zeer ruim.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel met goede voorzieningen

Posted Jan 31, 2016
Pros: Vriendelijke service en goede kamer
Cons: Zwembad water zou wat warmer kunnen.
Location: Sauna de Woudfennen in Joure
Goed hotel. De kamers zijn netjes en ruim. 24 uur service
4 out of 5
by JJA from Bodegraven

Onbezorgd goed

Posted Jan 29, 2016 on Hotels
Mooie bosrijke omgeving en toch dicht bij centrum stad
4 out of 5
by Annika

Posted Jan 27, 2016 on Hotels
The hotel is in a beautiful location and is really quite impressing when you arrive. My room seemed a little dated and I did have a hair on my bed but apart from that this place is fine. Very friendly staff!
5 out of 5
by G.W. from Delfzijl

Een aanrader

Posted Jan 25, 2016 on Hotels
Fijn ambiance, nette schone kamer, heerlijk gegeten in de bistro, met ontzettend aardig geïnteresseerd personeel! Een aanrader!
4 out of 5
by A verified traveler from Zoetermeer

Prima hotel!

Posted Jan 24, 2016
Location: Het hotel ligt op ca 2 km van het Thialf stadion en dit is in principe goed te bewandelen.
De mooie landelijke ligging van het hotel nodigt uit om de omgeving te verkennen middels heerlijke wandelingen. Tevens is er in het hotel een zeer goed restaurant om een heerlijke maaltijd te nuttigen.