Ratings based on 78 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from eindhoven

Prettig hotel in bosrijke omgeving

Posted Nov 20, 2016
Pros: Zeer attent en vriendelijk personeel.
Location: Vlak bij Heerenveen, museum Belevedere, watersport.
Plezierig restaurant, lekker ontbijt, vrij groot hotel, erg rustig behalve wanneer je aan de voorzijde slaapt en er in het zalencomplex ernaast een feestje is; dat is jammer. Overigens werd er zeer attent gereageerd door het personeel op onze klacht!
5 out of 5
by A verified traveler from Den Haag/Delft

Prima hotel, de moeite waard om daar een kort of

Posted Oct 2, 2016
Pros: Al het nodige
Cons: Nog een betere PR van dit hotel. Hoeft eigenlijk niet, maar kan nooit geen kwaad
Location: Prima, geen op- of aanmerkingen
.... lang verblijf door te brengen. Wees zuinig op dit hotel Expedia. Het is een pareltje in uw registratie.
5 out of 5
by A verified traveler

Lovely Hotel - bot out the way

Posted Aug 28, 2016
Although not an issue as tacis readily available, a little remote
5 out of 5
by Wilma from Capelle

Posted Aug 17, 2016 on Hotels
Ruime kamer, schone ruime badkamer, heerlijk uitgebreid ontbijt en zeer mooie bosrijke omgeving. Hier gaan we zeker terug komen!
5 out of 5
by Anita from Hendrik Ido Ambacht

Aanrader

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
Last minute besloten hier een nachtje te slapen en we hadden geen tijd om alle faciliteiten te benutten, maar we vonden het jammer dat we alweer vroeg weg moesten. Ontbijt was uitstekend, kamer was luxe en goed verzorgd.
5 out of 5
by Helene from Sweden

Fantastiskt hotell

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
Ett hotell som vi återkommer till varje gång vi är till Holland. Ett av de bästa med underbar och hjälpsam personal.
4 out of 5
by A verified traveler

Voor herhaling vatbaar

Posted Jul 5, 2016 on Hotels
Hotel was prachtig, kamer ook. Uitgebreid en lekker ontbijt. Mooie natuur. Enige minpunt was het geluid van een droger oid. Zijn vergeten te vragen wat het was en of het iets tijdelijks was. Maar wel vrij vervelend 's nachts.
2 out of 5
by Heleen

Zakelijk

Posted Jul 2, 2016 on Hotels
Goed om zakelijk te zijn. Van het restaurant geen gebruik gemaakt.. Kamers en vooral badkamer verouderd. Zijn aan renovatie toe. Prijs kwaliteit daardoor niet in verhouding.
4 out of 5
by Janne

This traveler left a rating score only Posted Jun 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 30, 2016 on Hotels