Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Claudia from Alphen aan den rijn.

Lage deuren

Posted May 30, 2015 on Hotels
Alles was prima het comfort van de kamer ook was het niet dat wij ons hoofd regelmatig stoten vanwege de lage deuren en sommige plafond delen.maar wij nederlanders zijn dan ook niet de kleinsten. Dat was de enige reden dat die kamer voor ons iets minder comfortabel zou zijn voor een langer verblijf. Verder is het een heel knus hotel in een mooie omgeving en zeker aan te raden.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Etienne from Wiers

Voyage d'affaires

Posted Feb 4, 2015 on Hotels
Arrivée tardive - bon accueil- chambre confortable mais légèrement froide - Petit Déjeuner simple
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 13, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Driebergen

Hotel met schitterende tuin en goede keuken

Posted Jul 21, 2014
Pros: De mooie ligging en goede keuken.
Location: Het ligt op 4 kilometer van Arlon. En grenst aan een natuurgebied en golfbaan.
Het hotel ligt dicht bij Arlon, maar net in Luxemburg. Het is er super schoon en heeft goede bedden met superzachte lakens. Dat slaapt heerlijk. Aan de achterkant ligt een fraaie tuin en een kleine golfbaan voor de liefhebber. De keuken is uitstekend en de prijzen zijn redelijk. Ik adviseer wel om te vragen naar een kamer aan de achterkant. Wij lagen aan de voorkant en dat ligt aan de straatkant en is dus onrustig. S'nachts rijdt er geen verkeer maar s'ochtends vroeg wel. Als de ramen dicht zijn merk je er minder van maar het was echt zomer en met open ramen is het dan lawaaiig.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Beautiful location, good bed and good breakfast

Posted Jun 25, 2014 on Hotels
I enjoyed my stay. The bed was really nice and the breakfast was satisfying. Fantastic location. Just bathroom was to small to be comfortable.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Goed eten

Posted Mar 31, 2014 on Hotels
De kamers zijn schoon . Eten is goed , goed bereikbaar. inrichting is O.K. voor de prijs Let wel het heeft houten vloeren dus als je ligt slaapt is dit een nadeel.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Rainer Opfermann

Posted Jan 21, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 25, 2013 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Posted Sep 27, 2012 on Hotels
Treppen zu den Zimmern eng und steil, für ältere Leute nicht empfehlenswert. Leider fast nur französisch sprechendes Personal!