Ratings based on 3 Verified Reviews

3.7 out of 5
3.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
4.3 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Stilvolles B&B

Posted Sep 17, 2015
Pros: Wunderschöne große Dachterrasse mit einzigartigem Blick über Gallipli und das Meer
Cons: Leider sind Duschen und Armaturen sehr ungepflegt Leider keine Unterstüzung bei Gepäcktransport ( kein Parken innerh. der Altstadt möglich)
Location: Mitten im historischen Zentrum, kostenfreies Parken am Hafen, allerdings ziemliche Schlepperei mit Gepäck
1 wöchiger Aufenthalt, großes Zimmer mit Benutzung einer Zwischenterrasse, die mit Loungemöbeln ausgestattet ist
4 out of 5
by Rabouse from Paris

Super terrasse!

Posted May 17, 2013 on Hotels
Réceptionnistes aux petits soins. Chambre confortable bien qu'un peu petite, balcon, petit déjeuner ok sans plus. Mauvais cocktails au bar mais la vue de la terrasse est très jolie!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 28, 2011 on Hotels
Først av alt, dette er en B & B - ikke et hotell, og det aldri hevder å være et hotell heller. Så hvis du trenger all den service et hotell kan gi - ikke bry deg med å bo her. For resten av oss er dette et deilig sted å tilbringe noen dager! Vi bodde på Senape de Pace i tre netter i juli, og syntes det var veldig bra. Alle de 5 rommene ligger i 3. etasje, og vårt rom var stort og rent. Møblert i gammel stil. Lite bad, med en ganske gammel dusjkabinett. Fint og rent sengetøy og håndklær. Lite og tomt kjøleskap på rommet, praktisk for å kjøle ned hvitvin. Taket er på forskjellige nivåer, og det er lett å finne et avslappende sted for å lese en bok eller nyte et glass vin med en venn. Helt på toppen er det et fint sted å se solen går ned. Frokosten serveres på taket også. Fersk og fortsatt varme croassanter og wienerbrød serveres. Youghturt og tørt brød. Ikke mye annet valg. så typisk italiensk Vær oppmerksom på at innsjekkingen skal skje mellom kl 1600 - 2000, med mindre du har gjort annen avtale direkte med Senape. Gallipoli er stengt for biler, og kun biler med tillatelse får slippe inn i gamlebyen. Det er en stor gratis parkeringsplass på havnen, og 5-10 minutters gange fra parkeringsplassen til Senape de Pace. Det er skilter, men kan være vanskelig å finne den rette inngangsdøra i de smale gatene. Mesteparten av bygget er stengt for gjestene, familien bor i første og andre etasje. Som vanlig gjest, vil du bare se inngangspartiet i første etasje, heisen, takterassene, ditt eget rom og frokost-området. Når du bor i den gamle delen av Gallipoli, får du følelesen av å leve blant italienere. Det er også kort vei til den offentlige stranden.