Ratings based on 42 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ladies weekend

Posted Aug 24, 2015
Mooie ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk ontbijtbuffet. Familiekamer ideaal voor een ladiesweekend weg. Kamer was wel erg warm. Voor herhaling vatbaar
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from b

Leuk hotel midden in de bossen

Posted Aug 13, 2015
Vooral het personeel erg behulpzaam!!! Dat is echt een extra waadering waard👍
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooie omgeving, heerlijke rust.

Posted Jul 14, 2015
Cons: Dinerkaart en service restaurant.
Hotel ligt er prachtig, voor als je even wilt ontspannen. Zwembad is heerlijk. Kamers waren genoeg, maar niet echt modern. Onze badkamer was niet goed schoongemaakt. Vreemd is dat er slechts een beperkt aantal kamers airconditioning hadden. Sommigen dus wel en sommigen dus niet. Je moet maar geluk hebben of jouw kamer airconditioning heeft. Het personeel van de receptie was zeer vriendelijk, maar gaf geen informatie verder bij de check-in. Het personeel van het restaurant zijn gewoon een aantal huisvrouwen die in hun ogen wel hun best doen, maar m.i. niet thuishoren in een viersterrenhotel. Het ontbijt was prima en erg lekker, maar het diner was niet in orde. Mijn biefstuk had ik rood besteld, maar ik kreeg doorbakken, ook de tweede keer was hij doorbakken. Met dit gegeven werd verder niets gedaan. Jammer, gemiste kans.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Abgelegenes, hochwertiges Hotel in ruhiger Lage

Posted Jun 7, 2015
Pros: Die ruhige Umgebung haben wir hier ein hervoragendes und hochwertiges Hotel gefunden.
Cons: Eine Speisekarte in englisch oder deutsch wäre toll. Und zum Frühstück FRISCHE Früchte wären perfekt.
Es war zwar nur ein kurzer Aufenthalt aber wir konnten das Hotel dennoch genießen. Tolles Hotel, super Service, hochwertige Zimmer, sehr nettes Personal - und ein toller Pool.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Arnold from julianadorp

niet bijzonder

Posted May 5, 2015 on Hotels
Kamer is niet bijzonder. Personeel is zeer vriendelijk
4 out of 5
Recommended
for Families
by Thomas from Keulen

Leuk weekend met ons gezin

Posted May 5, 2015 on Hotels
We hadden een heerlijk weekend in de buurt van Garderen. Het personeel was heel vriendelijk. Ontbijt lekker. Kamer en prijs fair. Pool was verwarmed en schon.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jesper from Otterup

God komfort til rimelig pris

Posted Feb 13, 2015 on Hotels
Gode forhold til rimelig pris.. Dejligt flexibelt personale og fantastisk morgenmads-buffet.
3 out of 5
Recommended
for Families
by yasmine from Reims

Hotel très moyen,

Posted Jan 8, 2015 on Hotels
L'hotel est très loin de tout, au beau milieu de nul part, Nous avion eu une chambre en rez-de chaussée, Il y a fait trop froid dans la chambre, pas de baignoire, s’était un supplice de prendre sa douche, surtout pour notre bébé, le carrelage était gelé, le SPA est payant, par contre, le personnel était vraiment sympa, p'tit dej pas mal et pas de soucis de parking.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ge from .

goede prijs kwaliteit verhouding

Posted Nov 29, 2014 on Hotels
Prima verzorgd inclusief perfect eten voor goede prijs
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2014 on Hotels