Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.9 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Eva from Gävle

Mycket nöjda.

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Vi behövde ett billigt rum över natten vid en minisemester i Dalarna, vi blev mycket positivt överaskade att det var så bra ordnat med en liten egen lägenhet med kök o wc, uteplats o tv. Kommer säkert att vilja besöka Garpgården fler gånger.
4 out of 5
by Sven-Olof from Lycksele i Lappland

Garpgården - en pärla i Bergslagen.

Posted Aug 20, 2015 on Hotels
Min hustru och jag bodde tre nätter på Garpgården Vi stortrivdes i den lugna,härliga miljön med omgivande skogslandskap. Bra service och omtanke från personalen. Vi återkommer gärna vid fler tillfällen.
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Mysigt, rent, lugnt, grönt....

Posted Jul 21, 2015
Pros: Lugnet och bekvämligheten.
Cons: Jag och familjen har bott på gården bara en vecka och var ute med barnen största delen av vår vistelse. Vi han inte upptäcka brister.
Location: Kanske en lekplats för de små.
Kom och bo som det var ditt eget hem känsla och mycket mer. Nära till natur, vatten, affärer och andra attraktioner samtidigt man får vara ifred och återhämta sig.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 14, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Erika from Saxtorp

Perfekt för er som reser med hund!

Posted Jul 7, 2015 on Hotels
Mycket trevligt bemötande i telefon vid kontroll av bokning. Ett perfekt boende om ni reser med hund! Rymligt och trevligt.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 29, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Lena from Stockholm

Trevligt boende.

Posted May 4, 2015 on Hotels
Helnöjd.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 3, 2015
Ruhige Umgébung. Gutes Preis- Leistungsverhältnis. Schlichte Einrichtung, aber sehr sauber und gepflegt.
4 out of 5
by Silvo from Gustavsberg

Enkelt och Prisvärt

Posted Feb 20, 2015 on Hotels
Mycket prisvärt och enkelt boende. Bra sängar, tv, toalett på rummet, väl utrustat kök med ugn, micro, kylskåp m.m. Väldigt trevligt bemötande. Ligger lite avsides och något kalla golv enda minuset.
4 out of 5
by David

This traveler left a rating score only Posted Feb 15, 2015 on Hotels