Ratings based on 25 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
83% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Karianne from Skien

Trivelig opphold

Posted May 11, 2016 on Hotels
Meget imøtekommende personal. Vi ankom hotellet på morgenen, men fikk likevel sjekket inn med en gang. Det er rent og pent på hotellet og restauranten serverte god mat med god service. Treningsrommet er svært lite, men brukbart. Kort gangvei til strand. Hotellet ligger i et rolig område litt utenfor sentrum. Kort vei til buss og tog, enkelt å ta tog til Gdansk og Gdynia. Flere spa i nærheten.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Lukasz

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Bratislava/Amsterdam

ok

Posted Mar 26, 2016
Pros: quiet
Cons: better signs how to get there in the dark, and have the cleaning staff take away the garbage of the day before :(
Location: don;t know, just slept there
ok, but see picture below, the room was cleaned, but unfortunately the garbage of the day before was left in my room...
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Роман м from Россия Калининград

понравилось

Posted Feb 2, 2016 on Hotels
отель хороший,чистый. рядом с аквапарком,что очень удобно. персонал по-русски говорит плохо, но пытается помочь в решении проблем.спасибо им
3 out of 5
by Bartlomiej

This traveler left a rating score only Posted Jan 15, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

idealny hotel na spokojny relax

Posted Oct 23, 2015 on Hotels
hotel kameralny,troche słabo wyciszony ale bardzo uprzejmy personel
5 out of 5
by Pawel

This traveler left a rating score only Posted Sep 20, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotell i nærheten av stranden.

Posted Aug 17, 2015
Pros: Behagelig atmosfære og hyggelige personalet.
Cons: Bedre planlegging fra rengjøringspersonalet, evt at vi får beskjed om at det tar tid.
Location: Strand og Aquapark i nærheten. Tog til Gdansk. Ca 20 min gange til Sopot sentrum.
To venninner på tur. Rommet var ikke møkkete og vi fikk rene senger og håndklær hver dag, men noen dager var rengjøringspersonalet veldig sene med å gjøre rent på vårt rom. I tillegg tok de ikke alltid med seg brukte glass. Resepsjonen var veldig behjelpelige og snakket godt engelsk. Vi spiste et par ganger på hotellets restaurant og det var helt ok. Frokosten var super! Det var kort til matbutikk, minibank og tog som gikk til Gdansk, og kort til stranden. Ca 20min gange til Sopot sentrum.