Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lena from Oslo

Sentralt

Posted Sep 29, 2015 on Hotels
Hotellet har en svært sentral plassering. Det var hyggelig og imøtekommende betjening. Rommet var rent og praktisk. Kan fint anbefale dette hotellet til kortere opphold.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Fräscht och bra personal

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Toppen! Trevlig och tillmötesgående personal. Välstädat, fräscht och väldoftande hotell. Bra frukost och personal som verkligen var hjälpsamma! Trodde att jag beställt ett rum med pentry som dessutom skulle vara dubbelrum! Nu blev det singelrum utan kyl. Handdukstorken fungerade inte, massage saknades... Trots detta blev helhetsintrycket mycket bra! Bra läge lite svårt att hitta in till, skyltningen kunde vara lite bättre!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Roger

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Miroslaw

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jul 16, 2015 on Hotels
jestem b rozczarowana jakoscia i serwisem hotelu do stosunku do zawyzonej ceny Podrozuje b duzo i w Trojmiescie jestem czesto ale Na pewno tam nie wroce Moja opinie wyslalam w poprzednim mailu (odpowiedz na rezerwacje)
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Regret staying in Gdynia for just one day

Posted Jul 12, 2015 on Hotels
Villa Admiral is winthin walking distance from Gdynia Glowna and the pier. Easy to find, though it is inside a yard behind an automatic door. The receptionist, Monika by name, is really nice, introducing museums, restaurants and other places of interest.
3 out of 5
Recommended
for Families
by elena from stockholm

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
Personalen var jättetrevlig, rummen ganska små men rena och fräscha dock ett stort minus för frukosten. Bröd från dagen innan och väldigt litet utbud i frukostbuffeen.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Luftmadrass

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
Vi boka för två vuxna och ett barn på 15 år. Vi fick ett litet rum med en dubbel säng och en luftmadrass. Så vi fick möblera om för att få plats med luftmadrassen på golvet. Efter två dagar fick vi ett större rum men fortfarande hade vi bara två säng platser och en luftmadrass. Då var det lite lättare för oss att vara i rummet men vår dotter fick ont i ryggen av att sova fem dagar på en luftmadrass. Om man bokar för tre personer så tycker jag att man ska får tre säng platser oavsett vilket rum man bokar. Eller så ska man inte kunna boka ett sådant rum när man anger att barnet är 15 år. Vi antog att det var två sängar och en bäddsoffa i rummet annars hade vi inte bokat det.
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Dorota from Malmö

hemsk

Posted Jun 24, 2015 on Hotels
Katastrof inget stämde smuts överallt