Ratings based on 45 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Dortmund

Hübsches Hotelchen in Villenstrasse

Posted Aug 25, 2016
zu Fuß ca. 1 km (oder mit dem Bus), dann mit der Straßenbahn für weniger als 1 Euro (umgerechnet) kommt man in 5 Haltestellen in die Innenstadt von Danzig. Da das an einer prachtvollen Hauptstrasse liegt, ist es besser ein Zimmer nach hinten raus zu buchen oder am Ende des Flurs, welches ein Seitenfenster und ein Fenster auf der Rückseite (leise) hat. Neuwertig eingerichtet und sehr sauber!
5 out of 5
by LI from China

Nice hotel and Good service.

Posted May 6, 2016 on Hotels
Good service, Near to hiking in the park. Quiet. Nice and Comfortable.
5 out of 5
by tadeusz from Szczecin

Mały miły hotel

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
sympatyczny mały hotel na wlocie do centrum Gdańska. miła obsługa, duże wygodne pokoje i łazienki. czysto w pokojach i smaczne śniadanie. miejsce do parkowania samochodu na terenie posesji. hotel otoczony parkiem leśnym i pozbawiony sklepów, restauracji itp. w bliskim sąsiedztwie. dla mnie to zaleta ale dla innych być może wada.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 10, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Klaus from Bielefeld

Als 3* Hotel okay

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Leider keine deutsche TV Programme im Zimmer und kein Restaurant im Hotel, wo man abends essen kann. Das Hotel liegt direkt an einer stark befahrenen Straße. Kostenlose Parkplätze direkt am Hotel. Gute Busverbindung in die Stadt. Sehr nettes Personal.
5 out of 5
by Krzysztof

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Adam from København

Posted Jan 23, 2016 on Hotels
Alt var OK. Typisk et 3* hotel.
4 out of 5
by A verified traveler

Bardzo przyjemny pobyt

Posted Nov 24, 2015 on Hotels
Byłam już 2. raz i nadal podtrzymuję, iż hotel choć nieduży, to zasługuje na dobrą ocenę, a w szczególności sympatyczny i pomocny personel.
5 out of 5
by Christina from Malmö

Trevligt hotell som är lätt att ta sig till!

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Fjärde gången gillt och det kommer bli fler besök framöver!
4 out of 5
by A verified traveler

Mile zaskoczenie :)

Posted Oct 3, 2015 on Hotels
Celem pobytu byla niedaleka odleglosc do stomatologa, u ktorego mialam leczenie, jednakze hotelik mile nas zaskoczyl: Duze pokoje, przemila obsluga, kameralne, lecz smaczne sniadanie I wygodne lozka. Dystans do sklepow czy restauracji moze byc malym dyskomfortem, jednakze ja lubie spacery i dla mnie bylo ok.