Ratings based on 86 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
74% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr gutes Hotel in gera

Posted Dec 6, 2016
Das Hotel ist mitten in der Stadt und gut ereichbar.
4 out of 5
by A verified traveler

Gemütlich, sehr sauber und sehr leckeres Frühstück

Posted Oct 31, 2016
Pros: Sauberkeit, Frühstück
Cons: Alles prima
Location: Südstadt von Gera
Genau Richtig, gemütlich und gut gelegen. Das Frühstück war sehr ausreichend und Personal auch sehr nett. Immer wieder gerne bei euch!
4 out of 5
by A verified traveler

Nettes Hotel in ruhiger Nebenstraße

Posted Oct 25, 2016
Cons: Sauberkeit (Teppichfußboden gründlich absaugen)
Location: ruhig in einer Nebenstraße; beim Spaziergang ums Hotel waren keine Cafes, Restaurants, Bars etc. zu sehen, direkt am Hotel gibt's ein Wirthaus
schneller unkomplizierter Check-in, sehr nettes Personal, Frühstück spontan dazu gebucht (10 Euro p. P.), Frühstück war sehr gut und reichlich - für jeden was dabei, Parkplatz im Hof (6 Euro) Der Aufenthalt war angenehm, das Zimmer nicht riesig, aber völlig o.k., die Ausstattung des Zimmers entsprach der Beschreibung, nur die Sauberkeit könnte - was den Fußboden angeht - besser sein (auch in Ecken und unter Vorhängen sollte gesaugt werden), ich habe das Hotel günstig über Expedia gebucht - da kann man über kleine Mängel hinweg sehen (Originalpreis lt. Hotelpreisliste im Foyer DZ 109 Euro; für den Preis hätte ich aber auch alles tip top erwartet), ich kann das Hotel auf jeden Fall weiter empfehlen
2 out of 5
by A verified traveler from gbg

Opersonligt hotell

Posted Oct 13, 2016
Location: Centralt. Gångavstånd till mycket. Bra kommunikationer alldeles utanför.
Oengagerad personal som gav olika svar på förhållandevis enkla frågor ( vad kostar frukost?, har jag betalt det jag ska betala: inget tillägg? O dyl). Extrakostnad för att sitta i skybaren! Kändes instängt i hiss, korridor och rum. Rent o snyggt.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 29, 2016
Nicht zu empfehlen! Unfreundliches und überfordertes Personal
5 out of 5
by Wendy

Some heart in Gera

Posted Aug 28, 2016 on Hotels
Had a great stay in this little hotel. Rooms were a great size and the staff were lovely. In a quiet stree you can get a good nights rest!
4 out of 5
by Kent

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Holger

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Carsten from København

Skidt oplevelse

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Det har sikkert engang været et 4 stjernet, som pænt pryder indgangen sammen med de flotte mærker fra Michelin. Vi valgte primært stedet på grund af at det lå tæt på en anden by som vi også skulle besøge, samt at de reklamerede med Fittnes. Det som de kaldte Fitness rum var nedslidt og bestod af 3 maskiner (fra 90'erne) hvoraf den ene slet ikke virkede. Morgenmaden foregik i et fint rum , men desværre var den tilhørende morgenmad kedelig og mindet mest af alt om noget der også kunne fås på et halvdårligt hostel. Besøgte den sidste aften den tilhørende restaurant. Ungerne fik deres pasta som de var udmærket tilfreds med og relativ hurtigt. Være gik det for carpaccioen som var halvfrossen og overhældt med oliven olie, tallerken knækkede over midt på bordet. (nok på grund af varmeforskellen) fik hurtigt en ny, som var lige så ringe og kold. Havde bestilt burger som kom ca. 30 min. efter vi var færdige med forretten. Nåede dog kun at skære engang i burgeren for at opdage at bøffen var lunken om ikke kold lige som bollen. Valgte at returnere den og blev tilbudt en ny, men takkede nej tak. Det er nok den dårligste hotel restaurant oplevelse jeg har haft. Personalet med undtagelse af den ene tjenerinde virkede ugidelige og nærmest som om at det var en belastning at der var gæster.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2016 on Hotels