Ratings based on 8 Verified Reviews

4.8 out of 5
80% of guests recommend
5.0 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.9 Room comfort
4.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from UK

Perfect

Posted Aug 2, 2014
Lovely quiet position, lovely hosts, large comfortable well decorated and clean room and amazing breakfast!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk, aangenaam verblijf maar iets te duur

Posted Aug 21, 2017
Het onthaal was heel goed. Op de website stond check-in om 18u maar we zijn in de voormiddag aangekomen en kregen direct de sleutel. Hele vriendelijke mensen die ons direct info konden geven over de de fietsroutes, restaurantjes etc. De kamer was heel ruim, proper en van alle comfort voorzien. Het ontbijt was dik in orde. Het hotel ligt tussen de velden dus genoten van de rust. Alleen vond ik de prijs nogal aan de dure kant. EUR 100 per nacht en nog eens EUR 13 extra voor het ontbijt. Ik dacht eerder aan een EUR 90 all in. Vrienden van ons betaalden EUR 120 (iets ruimere kamer) + extra EUR 13 en dat vond ik veel te veel. Dit even ter zijde want op zich hebben we niets aan te merken op het logement en de service.
4 out of 5
by A verified traveler from brussels

b&b kameryck

Posted Aug 21, 2017
Pros: alles ging er heel gemoedelijk aan toe, kregen meteen al de sleutels alles werd even uitgelegd en we kregen tips over eetgelegenheden en fietsroutes
Cons: veel te duur- 120€ voor een kamer zonder ontbijt vonden we echt te duur. Het ontbijt zou al in deze prijs moeten inbegrepen zijn.
Location: prachtige locatie mooiet fietsroutes vanuit deze b&b
zeer mooie b&b, we werden er hartelijk onthaald, we mochten al veel vroeger op de kamer dan de aangeduide inchecktijd - van daaruit ook hele mooie fietsroutes
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 27, 2017 on Hotels
Ruhig gelegener charmanter Gutshof mit riesigen Zimmer, ca. 5 Jahre alt. Modern eingerichtet auch charmante Art und Weise
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Zevenhuizen ZH

Erg nette B&B

Posted Sep 7, 2014
Pros: Het zag er allemaal erg gezellig uit.
Location: Midden op het platteland maar vlakbij Sint Truiden, Hasselt en Plopsa.
We hebben 1 nachtje gelogeerd met onze zoon van 2 jaar. De kamer was erg mooi, netjes en schoon. Het ontbijt was erg goed, ook voor onze zoon was er genoeg keuze. We komen zeker nog een keer terug.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ホスピタリティにあふれた素朴なB&B

Posted Aug 1, 2014
素敵なB&Bでした。お部屋は清潔で、アメニティも他のホテルよりよかったです。 朝食がすばらしかったです。自家製のヨーグルトやジャムが本当に美味しかったです。 Wi-Fiも無料で快適に使用できました。 レンタカーで行きましたが、比較的分かり易い場所だったと思います。
5 out of 5
by A Lundqvist from Sweden/Belgien

Could it be better then this???

Posted May 1, 2013 on Hotels
What a weekend!!! They picked us up at Landen trainstation on Friday evening. Our gentleman from the B&B booked food at a resturant on Friday for us. He also booked bikes in Sint-Truden, droved us there on Suterday after a brillinat breakfast. Greate 4 courses dinner at the B&B on Suterday evening, fresh asparagus from the farm.... A sweet butic on the farm with local beer.... Our gentleman also picked us up after we biked up our bikes to Sint-Truiden on Sunday. What a service !!!! We really recomend this place!