Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
4.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.9 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Gerrit Johan from Haaksbergen

Posted Jan 15, 2016 on Hotels
Verblijf was zakelijk, het eten was goed maar niet overdreven. Veel lawaai op de kamer i.v.m. lucht in een radiator en centrale afzuiging, die buiten telkens ingeschakeld werd. Ontbijt tussen alle dagjesmensen,die sigaretten halen en koffie komen drinken. je voelt je erg bespied en het is niet aan te bevelen. Ik zal hier niet weer overnachten, ondanks de misschien aantrekkelijke prijs.
5 out of 5
by Nelly from Marseille

Agréable étape de voyage

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Très bon accueil Très bon et copieux petit déjeuner Personnel aimable Bon rapport qualité prix
4 out of 5
by Chantal

Posted Oct 16, 2015 on Hotels
The hotel staff is very friendly and welcoming. Even though we arrived late, everything was ready. Good size room and bathroom with seperat toilet. The matras was a bit to hard for us. The breakfast was fantastic.
4 out of 5
by Vincent from nord de france

Excellent rapport qualité prix

Posted Sep 4, 2015 on Hotels
excellent rapport qualité prix. Chambre grande et confortable. Grande sdb avec wc séparé. En bord de route mais très calme. Propriétaire très serviable et agréable.
5 out of 5
by Philippe from Bayon

Hôtel sympa et calme

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
Un hôtel pas cher ,dans un village assez calme, la chambre est propre et confortable. Petit déjeuner (en sus)copieux, et accueil chaleureux, je recommande. un seul bémol : l'espace en dessous de la porte laisse passer lumière et bruit..
5 out of 5
by R.J. from arnhem

Posted Jul 28, 2015 on Hotels
Avoor doorreis een zeer rustig hotel. Goede keuken en gezellige tuinterras. Eigenaar super gastheer.
4 out of 5
by Chris from Amsterdam

Uitstekend eten bij hotel voor onderweg hotel

Posted Aug 24, 2013 on Hotels
We gebruikte het hotel voor een overnachting op de weg terug naar nederland. In eerste instantie lijkt het misschien wat typisch hotel, dit wordt snel opgelost door uistekende service en lekker eten voor een kleine prijs. Het hotel is zeer netjes, en prima voor overnachting met een baby zoals wij hebben gedaan.
4 out of 5
by grandjean d from belgigue

Posted Aug 7, 2013 on Hotels
point négatif petit déjeuner
2 out of 5
by A verified traveler

Negatief.

Posted Jul 17, 2013 on Hotels
Na een dag autorijden (zondag) verlang je naar rust een wat comfort. Op de vraag hoe laat het restaurant open gaat wordt er verteld dat die gesloten is! Waar je dan wel kunt eten wordt niet verteld, ook niet dat de tweede sleutel bij de kamer sleutel van de buiten deur is zodat je er weer in kan als je buiten de deur gegeten hebt. Het ontbijt kon worden gebruikt in de bar waar de TV hard aanstond en lokale mensen hun koffie dronken. Het ontbijt zelf (op maandagmorgen) ã 9,50 euro was waarschijnlijk een restant van zaterdag! Werkelijk een hotel onwaardig!
5 out of 5
by A verified traveler from Groningen

Voor doorreis naar Zuid Frankrijk (de helft) uniek

Posted Jul 7, 2013 on Hotels
Zeer vriendelijk ontvangen met ongekende service, (auto in garage) goed verzorgt restaurant met uitstekend eten. Super schone kamers, alles aanwezig tot WIFI en haardroger toe, 6 kilometer van de snelweg naar het zuiden. Meer dan 2 sterren waard. Ook op de terugweg opnieuw bezocht.