Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
50% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Hieno merinäköala, hyvä palvelu

Posted Mar 20, 2016 on Hotels
Tarkoituksemme oli rentoutua meren äärellä ja siihen hotelli sopi hienosti. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palvelualtista. Aamiaiset olivat hyviä. Ruoka oli muutenkin hyvää ja vaihtoehtoja oli riittävästi, vaikka olimme matkalla sesongin ulkopuolelle maaliskuussa. Kesällä alueella on varmaankin ruuhkaa. Paras aika vierailuun saattaa olla syyskuussa, jolloin meri on vielä riittävän lämmin uimiseen ja pahimmat ruuhkat ovat ohi.
Comment from Hotel Management
Aug 31, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hyvä Anonymous Guest, Ensinnäkin haluaisimme kiitos käynnistä meille ja erityisesti, että aikaa kirjoittaa erittäin hyödyllinen tarkistus meille sekä tulevaisuuden mahdollisia vieraita. Vasta nyt, kun huomasivat mahdollisuuden vastata lue ja tämä on ainoa syy emme ole vastanneet tähän mennessä. T | hank teitä kaikkia mukavia asioita sanoitte meidän hotelli ja toivomme toivottaa sinut uudelleen tulevaisuudessa ehkä sellaisen jakson aikana enemmän lähellä Kesäkausi joten voit nauttia kaikista eduista. terveiset Ervin
5 out of 5
by Krzysiek from Maków Podhalański

bardzo fajny hotel

Posted Jul 16, 2014 on Hotels
pokoje bardzo czyste, pościel często zmieniana, dużo osób do obsługi hotelu, jedzenie bardzo dobre, leżaki na plaży i przy basenie są za darmo co się rzadko zdarza, hotel położony przy samej plaży, garaż w podziemiach strzeżony 24/h. Polecam wszystkim
Comment from Hotel Management
Aug 31, 2016 by General Manager, Hotel Management
Drogi Krzysiek, Przede wszystkim chcielibyśmy starrt dziękując za odwiedziny i miłe słowa spędzonych w imieniu naszego hotelu. Minęło sporo czasu od ostatniej wizyty, ale to jest tylko wiedzieć, że dowiedział się o możliwości dostosowania się do opinii. Zrobiliśmy wiele zmian od twojej ostatniej wizyty jak odnowione łazienki i nowym deptaku tuż przed naszym hotelem. My naprawdę mamy nadzieję, że cię znowu jeden dzień, więc można cieszyć się jeszcze lepszą doświadczenie wakacje. pozdrowienia Ervin
3 out of 5
by John from Danmark

Rimeligt strand hotel

Posted Jul 14, 2014 on Hotels
Alt skal dog betales kontant .. Ligge lidt ude .. Der bliver ikke gjort rent hver dag. Alt i alt gennemsnitligt hotel .. Dog så godt at jeg godt kunne bruge det igen
4 out of 5
by 28.07.2013 from Cham/CH

Sehr freundlich und hilfsbereit

Posted Aug 1, 2013 on Hotels
Wir hatten die möglichkeit das Zimmer bis 18 uhr zu bekommen und so konnten wir noch duschen bevor wir unsere Reise durch Albanien fortsetzten
3 out of 5
by Leena from Kreikka

Posted Jun 21, 2013 on Hotels
Ihana ranta
4 out of 5
by J.verhoef from Bodegraven, Netherlands

Posted Jun 12, 2013 on Hotels
Mooi hotel op prima strandlocatie.. Best moeilijk te vinden. Communicatie behelpen.
4 out of 5
by Darren

This traveler left a rating score only Posted Apr 1, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Isidro

Frente a la playa

Posted Sep 5, 2012 on Hotels
Hotel muy bien situado, con piscina y playa. Personal muy amable y atento. Director que se preocupa de que los huéspedes esten satisfechos. En resumen muy buen hotel.
4 out of 5
by A verified traveler

un buon hotel a prezzok.

Posted Aug 23, 2012
l'hotel è carente per quanto riguarda gli acessori del bagno (tutti arrugginiti) e le sdraio della piscina, così grigie da sembrare ammuffite. I pagamenti con carta di credito non sono ammessi.
3 out of 5
by fam Blokl

Good for Albania - not enough for the money.

Posted Jul 29, 2012 on Hotels
Nice location and clean swimming pool. Rooms were too basis - bathroom too rundown. We all did not like the Albanian breakfast - everyday exactly the same. The bar outside was nice. It was too far from Durres, although this made the beach quieter. If this hotel was cheaper, we might go back.