Ratings based on 701 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
81% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from København, Danmark

Super dejligt og helt nyt hotel midt i byen

Posted Jul 15, 2016
Vi havde en super dejlig oplevelse på Comfort Hotel i Gøteborg. Helt nyt og lækkert sted, dejligt stort værelse med lækre nye møbler og alt i lækre nye materialer. Lækker og hyggelig bar, terrasse og restaurant, og rigtig sødt og venligt personale. Super!
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 10, 2016
Tidigare Best Western, nu ingår det i Petter Stordalens hotellkedja. Helt ok rum, frukost etc. Det som stack ut var personalen, att mötas av vänliga leenden och hjälpsamhet smittar av sig😊.
3 out of 5
by A verified traveler from St Sébastien/L

Hôtel pratique

Posted Apr 15, 2016
Pros: La proximité avec le centre ville et le bon rapport qualité prix.
Cons: L'accès pendant les travaux.
Hôtel très bien situé à deux pas du centre ville. Très bon accueil malgré les travaux car tout l'hôtel est actuellement en restauration. Possibilité de garer sa voiture en s'acquittant d'un supplément.
2 out of 5
by A verified traveler

Midt i oppussing

Posted Apr 14, 2016
Det var nesten som å bo på en byggeplass, i rommet var det plassert en stor ovn midt på gulvet badet var slitt og det var bygge prosess i hele inngangen og i trappen. Det var ikke treningsrom eller badstue slik det står på nettet, det er ikke på plass før hotellet er ferdig stilt, så det var en skuffelse.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Reidun from Falkenberg

Bra och bekvämt mellanhotel

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Trevlig personal. Bra mellanhotel med mycket bra läge.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Meget kedelig morgenmad i forhold til hvad det plejer og være. Badeværelses pladsen er extrem lille foran håndvasken
1 out of 5
by Annie from Växjö

Värdelöst!

Posted Apr 2, 2016 on Hotels
Helt värdelöst hotell som jag inte rekomenderar till någon! Dålig frukost, ingen ventilation på rummen alls, blev som en bastu. Nyckelkorten fungerade inte så de fick bytas 4ggr. Bo inte här!
2 out of 5
by Anne Marie from Oslo

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Rommet hadde ikke aircondition og trafikkstøy utenfor gjorde det vanskelig å sove uten ørepropper. Det luktet kloakk fra badet/ sluket, som tok unna vannet veldig tregt. Hotellet var under renovering, og uten skilting til hovedinngangen trodde vi at hotellet var stengt.... Uvanlig å måtte betale ved ankomst. Frokost var gjennomsnittlig. Sengene var gode:-)
2 out of 5
by Line Merethe from Halden

Ikke parkering, bråk, men hyggelig hotell.

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Vi kom tidlig og måtte betale mye for parkering mens vi ventet på å få sjekke inn. Det var ingen steder å sette bilen utenfor hotellinngangen da vi kom, så vi måtte parkere langt unna. Det var dårlig med parkeringsmuligheter, men jeg var heldig som fikk en plass i kjelleren. Det var misvisende informasjon angeånde parkering på hotels.com. Jeg syntes det luktet kloakk på toalettet. Jeg ble vekket klokken 07:00 av banking fordi hotellet pusses opp. Det var ingen gode stoler å sitte på inne på rommet. Vi var fire stykker som ville se på TV. Alle måtte sitte i sengen sammen. De som jobbet i resepsjonen var hyggelige! Beliggenheten i forhold til sentrum var bra!