Ratings based on 207 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
75% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.0 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Carl

This traveler left a rating score only Posted Jan 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Maria

Posted Jan 3, 2016 on Hotels
Bra läge och rent och fräscht. Frukosten var inte värd priset.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 3, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Litt skuffet men greit sted og sove

Posted Dec 19, 2015 on Hotels
Brukt vandre hjemme mye men ble skuffet denne gangen på en del små ting. Ikke hånd tørkepappir på wc eller såpe. Ga beskjed men de skylte på brann faren, så ikke den da det var toalett pappir der. Var en del støy inne pga ungdoms gjeng m gutter bodde der. Garasje plass som vi ringte inn på morgenen Før ankomst og ble lovet var gitt bort. Godt vi ikke hadde m hund
3 out of 5
by Jan Erik

This traveler left a rating score only Posted Dec 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Marie from Kalmar

Prisvärt

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Helt ok för några nätter.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 19, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

För yngre resenärer i storstadsdjungeln

Posted Nov 8, 2015
Pros: Att det finns rum för enbart kvinnor. Gör att det känns säkrare. Jättebra att det fungerar med incheckning efter att receptionen har stängt!
Cons: Toalettsitsar som sitter fast & inte ramlar av toaletten vore uppskattat. Något att torka händerna på. Toalettpapper används annars & tar slut fortare
Location: 10-15 minuter in till Göteborgs centrum med Avenyn. Stora Teatern var min destination, det var enkelt att hitta, vänliga dörrvakter fanns att fråga.
Både spårvagn 2 och 4 tar en hit, ICA nära ligger i samma hus vilket är otroligt bekvämt och gör det enkelt att hitta på samma gång. Sen incheckning fungerar utmärkt. Sms med uppgifterna där personalen, som namnger sig (fin personlig service!) ber om svars-sms för att vara säker på att man fått uppgifterna. Helt underbart! Vilken service! Stor eloge till personalen! Mitt rumsnyckelkort fungerade sådär, tog flera försök innan den fungerade, varje gång jag skulle in i rummet. Toaletterna var en stor besvikelse. Rena, men toa-sitsar som inte sitter fast och inget att torka händerna på trots att maskinerna fanns för detta var mindre roligt. Toalettpapper fanns vilket jag är evigt tacksam för! Mycket ungdomar, vandrarhem är väl mest till för dessa otroligt toleranta ungdomar. För mig som medelålders är det OK för en natt. Rum för enbart kvinnliga resenärer uppskattas mycket.
1 out of 5
by A verified traveler from sweden

Get what you pay for

Posted Oct 29, 2015
Pros: Close to the town centre
Cons: Update and clean
The staff were nice, the rooms in my opinion were dirty. Some people there were very smelly the room needed to be aired more but you get what you pay for. Had I known about the SPOTON HOSTLE down the road I would have stayed there as its by far the best Hostle I have ever stayed in; with its hotel standards vandrarhem Göteborg, vandrarhem Liseberg.
2 out of 5
by Kerstin from Stockholm

Posted Oct 29, 2015 on Hotels
Lakan bestod av typ sjukhuslakan, helt skrynkliga och underlakanen var för korta så det behövdes två för att täcka madrassen. Inga handdukar, borde få frågan om det är så att det inte ingår när man beställer sängkläder som tillägg. Inga pappershanddukar på toaletterna.