Ratings based on 6,272 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
90% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Täby

Suveränt läge

Posted May 12, 2016
Cons: Lång väntan vid incheckning. Svårt att stanna för avlastning framför hotellet. Svårt att komma underfund med hur man stänger av tak/nattlampan.
Stort rum, suverän frukost, tidningar vid frukosten. Bra internetuppkoppling.
3 out of 5
by A verified traveler

Kein 4 Sterne Hotel würdig

Posted May 9, 2016
Pros: Lage, sowie gute Verkehrsanbindung an Straßenbahn
Cons: Vieles Sauberkeit und Zimmer sollten verbessert werden, Frühstück auch verbesserungswürdig. Teilweise sehr schlechtes Personal.
Location: Siehe Beschreibung vorher
Hotellage ist sehr gut in der direkten Nähe des Freizeitparks Liseberg und dem Universum. Von außen ist der Eindruck sehr positiv vom Hotel, auch Eingangshalle sehr schön. Zimmer nicht einem 4 Sterne Hotel würdig. Zimmer wurden nicht gut gereinigt, das war sehr negativ. Bewertung 4.2 bei Expedia nicht gerechtfertigt.
4 out of 5
by A verified traveler from nrw

Posted May 9, 2016
SOWEIT ALLES IN ORDNUNG, SPEISESAAL SEHR GROSS UND DADURCH UNRUHIGE UND UNGEMÜTLICHE ATHMOSPHÄRE.
4 out of 5
by A verified traveler from Skåne

Ha Hotell nära till mycket vad gäller entertainmen

Posted May 4, 2016
Pros: Läget framförallt.
Cons: Saknade skohorn och duschmössa.
Location: Vinstandel endast en natt och besökte showen på hotellet, så vi var inte ute i stan. Men läget är bra. Verkar varmare till många olika saker.
Mycket vänligt bemötande. Bra med plats överallt. Många olika ställen att äta eller dricka.
5 out of 5
by A verified traveler from Santiago

Nice hotel

Posted Apr 20, 2016
Staff speak spanish and were friendly. Room nice and clean. The hotel was near the centre of the city
4 out of 5
by A verified traveler from O

Perfekt placering!

Posted Apr 4, 2016
Vi skulle på fest mitt inne i stan, väldigt många spårvagnar stannar precis utanför hotellet så vi hade väldigt stora möjligheter! Bra parkeringsmöjligheter i Focus p-hus! Trevlig personal, fint rum, god frukost och bra parkering!
1 out of 5
by Cecilia from Hammarö

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
Dålig service. Frukosten var full och ändå tog de in folk som inte bodde på hotellet.
5 out of 5
by Anna

This traveler left a rating score only Posted Feb 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel i centrala Göteborg

Posted Feb 20, 2016
Underbar utsikt från 27e våningen med ett så kallat sky room! Fin frukost, trevlig personal, och fräscha rum! Allt gott
3 out of 5
by A verified traveler

Bra läge men dålig städning

Posted Feb 20, 2016 on Hotels
Dålig städning på rummet. Damm och gammalt godispaper låg kvar på golvet. Hade önskat en dubbelsäng, fick två enkelsängar. Annars bra läge och utsikt.