Ratings based on 1,124 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
84% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Fräscht hotell. Bra standard.

Posted Aug 24, 2016
Väldigt fräscht och trevligt hotell. Har bott här flera gånger. Rekommenderar.
4 out of 5
by A verified traveler

Hyvä hinta-laatusuhde

Posted Aug 10, 2016
Huone oli remontoitu kylppäriä myöten, joten oli oikein siisti ja mukava. Pimennysverhoja oisin kaivannut ja käytävän äänet kuuluivat sisälle aamulla. Mukavia pikku yllätyksiä kuten ilmainen kahvi ja tee ja vohvelit sai paistaa itse välipalaksi! Okein ystävällinen henkilökunta ja tervetullut olo. Lähellä rautatieasemaa.
3 out of 5
by A verified traveler from Fredrikstad

Posted Aug 9, 2016
Det var møkkete i gangene, men rommet så bra ut. 1 ansatt som jobbet alene på kveld/natt og hun fløy rundt utrolig stresset. Måtte vaske rom og samtidig betjene resepsjonen. Helt grei frokost. Og grei beliggenhet. Men greit for 1 natt. Ok prisnivå.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 27, 2016
Ett helt okej hotel. Bodde här en natt i samband med Bruce konsert så läget var perfekt för vår del. Nära till stan och Ullevi. Rummet var stort och vi bodde 4 vuxna i ett familjerum, en fick sova på extrasäng. Rummet låg på fjärde våningen och var nog ganska nyrenoverat, våningar längre ner såg betydligt mer slitna/gamla ut. Enda klagomålet på rummet var att det rann ner väldigt dåligt i handfatet. Frukosten som ingick var ok, Äggröra, bacon, frallor och några olika sorters pålägg. Fanns fil/yoghurt med flingor också. Ett bra hotel för de som vill ha nära till mycket. Plus i kanten för tillmötesgående personal och bra parkering på innergården!
5 out of 5
by A verified traveler from Marseille

Très bien

Posted Jun 13, 2016
Très propre. Proche du centre ville et de la gare. Jacuzzi dans la chambre et balcon. Jolie vue. Silencieux. Très belle ville. Je recommande.
4 out of 5
by A verified traveler from Paris

Nice hotel, not far from the center

Posted Jun 13, 2016
Comfortable hotel, not far from the center (1 tramway stop or 10 minutes by foot), and 20 minutes by foot to Liseberg park.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Roger from Helsingborg

Ofräscht och trångt

Posted May 23, 2016 on Hotels
Hotellet och rummet kändes ofräscht. När jag checkade in låg det en stor hög med lakan utanför min dörr på golvet. Det fanns inga klädhängare i garderoben och strykbräda och strykjärn fungerade men inte mer. Dock var det ganska billigt där får det 2 istället för 1 i betyg.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 21, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Nathalie

Koselig hotell

Posted May 18, 2016 on Hotels
Vi var der fra lør-man (2 netter). Hyggelige ansatte, god frokost, koselig rom, eget bad med badekar, men troppen til sluket var ikke tett så vannet rant ut mens man badet. 10min gange fra togstasjonen / 2-5min til sentrum med trikken som stopper rett rundt hjørnet.