Ratings based on 3,324 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
80% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Skåne

Mitt i Gbg trafikröra.

Posted Dec 5, 2016
Pros: Stor, varierad o god frukost.
Cons: Renovera duschrum i äldre delen.
Location: Mitt i smeten. Nära stationen. Svår trafiksituation med bil.
Hotellet är svårt att hitta med bil. Bra parkering för låg avgift på Nordstan. Mycket litet o slitet rum till högt pris. Utmärkt o varierad frukost. Snabb in o utcheckning. Trevlig lobby. Mitt i centrum o nära till stationen.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 30, 2016
Trevligt bemötande i receptionen. Fina, tysta rum. God frukostbuffé.
1 out of 5
by A verified traveler

Oacceptabelt

Posted Nov 25, 2016
Många lösa klinkersplattor som låg lösa i badrummet. Fogmassa borta. De flöt ovanpå vatten. Ohygieniskt och oacceptabelt!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 18, 2016
Duschen var liten vilket gjorde att träet runt dörren var murken och möglig längst ner. Även runt golvlisten i duschen var det svarta fläckar..
3 out of 5
by A verified traveler from Brussels, Belgium

Best location to get the airport

Posted Nov 16, 2016
Location: 2 minutes walk to the train station and bus station where the shuttle bus to the airport starts
Very little room. Darkness. Shower distroyed. Lunch restaurant closed already at 14
5 out of 5
by A verified traveler

Bra läge, bra service

Posted Nov 14, 2016
Pros: Väldigt trevlig personal. Utmärkt service av killen i baren
Cons: Inget, allt var väldigt bra. Vi kommer återvända. Vi var nöjda med allt
Location: Perfekt läge. Väldigt centralt
4 out of 5
by A verified traveler

dejligt centralt hotel

Posted Nov 12, 2016
Hyggeligt hotel, meget centralt i Göteborg, ligger lige overfor centralstationen. Værelserne er fine og personalet er venligt. Et minus er at det ikke er mulighed for at lave kaffe/te på værelset.
5 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Mjuk säng

Posted Nov 7, 2016
Pros: Läget är perfekt och frukosten stod man sig hela dagen på.
Cons: Sängen var lite mjuk - vi hamnade i mitten:-( Kortläsaren till hissen krånglade lite
Location: Nära centralstationen betyder att man kan ta sig överallt jättelätt.
4 out of 5
by A verified traveler from Värnamo

Lite små rum

Posted Nov 6, 2016
Pros: Läget är perfekt.Lobbyn och frukosten utmärkta. Älskar dom sköna täckena.
Cons: Incheckningspersonalen kunde varit lite muntrare.Inte för att dom var otrevliga men ändå.
Location: Så nära till både centrum och centralstationen.
3 out of 5
by A verified traveler

Fint hotell närheten till allt

Posted Nov 5, 2016
Väldigt trevlig vistelse, de enda tråkiga är att de inte renoverat alla hotellrummen så nu när jag skulle bo där själv fick jag bo den avdelningen som var gammal och lite sliten, luktade även akrylnagel lukt i korridorerna