Ratings based on 324 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
76% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.2 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Bra prisvärt hotell

Posted Jul 22, 2016
Bra läge men lite slitet. Service minded personal Bra frukost
4 out of 5
by A verified traveler

Bra Göteborgshotell

Posted May 30, 2016
Pros: Läget
Bor gärna där igen. Allting var tillbelåtenhet. Centralt läget. Sköna sängar.
4 out of 5
by Bengt from stockholm

Prisvärt mitt i stan

Posted May 26, 2016 on Hotels
Prisvärt enkelt hotell mitt i stan. Precis vad jag behövde.
5 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Fint hotell i sentrum av byen

Posted May 17, 2016
Fint hotell i sentrum av byen, ren og pen hotell, komfortabelt rom med utsikten mot hovedgaten, lite bråk fra gaten.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels
3 out of 5
by terje from Oslo

Overnatting midt i Stockholm

Posted May 15, 2016 on Hotels
Ok opphold for forretningsreise Billig hotell og ikke luxus. Men 150kr ekstra for parkering 500 meter fra hotellet, så ble det ikke så billig allikevel
3 out of 5
by Hege

Posted May 13, 2016 on Hotels
Hotellet har bra beliggenhet og personalet var vennlig, men hotellrommet var trangt og gulvteppet skittent. Korridoren i 2. etg var også trang, støvete og slitt. Dusjen fungerte dårlig. Frokosten var enkel, men god. Jeg vil ikke bestille rom på dette hotellet igjen.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted May 4, 2016
fatiscente, albergo che non si capisce se e' in costruzione o in demolizione
3 out of 5
by A verified traveler

Hotellet med våfflor!

Posted May 3, 2016 on Hotels
Stannade bara en natt, men det var tyst och helt ok. Lite svalt på kvällen men vi fick extra täcke. Vänlig personal på hotellet!
4 out of 5
by Elisabeth from Österbybruk

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Fanns lite småsaker sim kunde varit bättre. Men den otroligt service inriktade och trevliga personalen vägde upp allt