Ratings based on 2,121 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
88% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Gutes Hotel in Nähe des Zentrums

Posted Aug 22, 2016
Zentral gelegenes Hotel. Trotzdem recht ruhige Lage. Ideal zum Sightseeing und zum Besuch des Liseberg Tivoli
Comment from Hotel Management
Aug 26, 2016 by Jolanta, Reception, Hotel Management
Thank you for your feedback! We are happy that you had a good stay with us! We hope to have an opportunity to welcome you back to Hotel Liseberg Heden in the future. Kind regards,
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel ist okay

Posted Aug 10, 2016
Pros: Es war angenehm, nett, kinderfreundlich, hilfsbereit, gutes Frühstück, einfach unproblematisch.
Cons: Sauberkeit
Location: Am Sportplatz, in der Nähe befindet sich ein Kino, Parks, Minigolf, Restaurants, Vergnügungspark Liseberg, Einkaufsstraße, Ullevi....
Personal ist mehrsprachig und nett, hilfsbereit. Gute Auskunft. Die Zimmergrösse könnte ein klein wenig größer sein. ( 3 Personen). Nur zum schlafen reicht es. Die Betten und das Bad wird täglich gemacht/gesäubert. Allgemeine Zimmer Sauberkeit: naja. Fön vorhanden. Wasserkocher, Tee und Kaffee im Zimmer. Tv: ein Sender auf deutsch. (unrelevant). Ventilator im Zimmer. Zimmer sind ruhig. Bei vollbesetzten Hotel, kommt es beim Frühstück zum Platzkampf. Frühstücksbuffet sehr lecker. Für jeden etwas dabei. WiFi Anlage im Eingang für Kinder. Lisberg Hase kommt täglich vorbei. Schön für die Kleinen. Das Hotel befindet sich in einer guten, centralen Lage. Flughafenbus und Nahverkehr nicht weit. Einkaufsmöglichkeiten, Restaurants in unmittelbarer Nähe. Es hat uns gut gefallen. Betten sind bequem.
Comment from Hotel Management
Aug 26, 2016 by Reception, Hotel Management
Thank you for your feedback! We are happy to hear that you enjoyed your stay with us. We do hope to be able to welcome you back to Hotel Liseberg Heden in the future. Kind regards, Jolanta
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 28, 2016
Det var väldigt varmt i rummet. Fanns ingen AC på rummet. Sedan var sängen lite smal.
Comment from Hotel Management
Jul 29, 2016 by Gabriel, Hotel Management
Hej, vi beklagar att ni upplevde rummet som varmt. Med hänvisning till den korta svenska sommaren och av miljöhänsyn har vi beslutat att inte ha luftkonditionering på rummen. Hoppas trots detta att ni väljer att bo hos oss vid ert nästa Göteborgsbesök!
3 out of 5
by A verified traveler

Fint centralt hotel!

Posted Jul 19, 2016
Bra centralt hotell, mest för barnfamiljer skulle jag säga. Dock hade vi ingen ac på rummet, blir lite varmt men trevlig personal!
Comment from Hotel Management
by Gabriel, Hotel Management
Hej, trevligt att höra att ni fick ett bra bemötande av vår personal! Angående temperaturen beklagar vi att ni upplevde den som varm. Med hänvisning till den korta svenska sommaren och milömässig hänsyn har vi beslutat att inte ha luftkonditionering för tillfället. Välkommen åter önskar Hotell Liseberg Heden med personal!
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 29, 2016 on Hotels
Bra rum till bra pris och nära centrum
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Bra läge. Varmt å slitet. Bra frukost.

Posted May 29, 2016
Bodde på övervåningen som var varm och kvavt. Luktade instängt gammal matta. Svårt att sova pga värmen på rummet som inte hade AC. Förstår verkligen inte dom 4 stjärnorna.
4 out of 5
by Arne

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Anders from Lund

Snuvad på rumet

Posted May 27, 2016 on Hotels
De hade lämnat ut mitt rum till någon annan trots att jag varit där och lämnat in mina väskor tidigare på morgonen. När jag kom och skulle sova så hade de inget rum till mig. Varken hos sig själva eller på något annat hotell. De hade inte kommunicerat något med mig, men framför allt inte löst problemet att jag inte hade någon stans att sova. Att det kan ske dubbelbokningar kan jag förstå men då måste de i så fall hitta en lösning till mig. Att de inte ens hade rullat in en extra säng i något konferens /relaxrum eller vilket skyfe som helst i väntat på att hitta ett ledigt rum på något annat hotell känns väldigt märkligt. Att det skulle vara först när jag kom till hotellet som de skulle lösa problemet känns underligt, respektlöst och avsaknad av service.
4 out of 5
by Peter

This traveler left a rating score only Posted May 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Patrik

This traveler left a rating score only Posted May 26, 2016 on Hotels