Ratings based on 1,347 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotell med lyxig känsla!

Posted Jan 12, 2016
Pros: Allt!
Location: Bra läge trotsa att det inte var i centrum. Det var lätt att hitta dit och bra om du har bil - lättparkerat och billig parkeringsavgift.
Vi är supernöjda med detta fina hotell. Mycket trevlig receptionist! God frukost som hade både Nutella och pannkakor -:). Hotellet var mycket mysigt med fin utsikt. Rent och fräscht.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Dec 11, 2015
god frukost. Fast ingen sakerna vid frukosten stod inte på samma plats dom dagar vi var där.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Kassel

Kurztrip Göteborg

Posted Nov 23, 2015
Pros: Lage, moderne Ausstattung
Location: Empfehlenswert für Fährbesucher mit der STENA Line
Das Hotel haben wir für eine Nacht gebucht , während unseres Kurztrips nach Göteborg. 7 Minuten Fussweg zur nächsten Tram, nicht weit zur Fähre. Sehr modernes, sauberes Ambiente, schönes Bad - klasse Dusche mit Rainshower Man fühlt sich hier sehr wohl und Willkommen. Lobby lädt auch zum Sitzen und Warten ein ! Ich würde dieses Hotel immer wieder buchen .
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Nov 13, 2015 on Hotels
Bra hotell med fin utsikt över vattnet och båtarna till Danmark / Tyskland - trevlig personal i receptionen vilket man inte kan säga om den vi hade att göra med på restaurangen på kvällen tyvärr.. Rummen är bekväma med bra badrum, frukostbuffén har mycket att välja på.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Maria from Malmö

Nära inloppet

Posted Nov 11, 2015 on Hotels
Vackert läge vid vattnet. Lite långt från centrum men det kompenserades av lättillgängligheten med spårvagnar. Lätt med parkering på hotellets område. Denna gång fick vi rum mot baksidan vilket naturligtvis inte var lika skoj som mot inloppet. Frukosten är mycket variationsrik och god. Vi kommer gärna åter!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Ole Johan from Askim

Romslige fine rom

Posted Nov 11, 2015 on Hotels
Veldig fornøyd småbarnsfamilie
4 out of 5
Recommended
for Families
by Johan

This traveler left a rating score only Posted Nov 11, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by Anneli from Sigtuna

OK rum kompenserar för dålig restaurang

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Bra, prisvärt hotell. Ok frukostmatsal dock väldigt stimmigt. Kvällstestaurangen rekommenderas inte pga dålig, arrogant service.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Tomas

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by Helen

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels