Ratings based on 29 Verified Reviews

4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Great B&B

Posted Mar 21, 2012
Something a little different and set in a large park in woods just on the edge of Gothenberg, this is a B&B with lots of character.
5 out of 5
by Lena

På landet

Posted Aug 6, 2012 on Hotels
Litt vanskelig å finne frem, men du verden for en fredelig beliggenhet! Skulle tro man var langt ut på landet og ikke i utkanten av en større by. Ca 10 min å gå til trikken som tar 10 min til sentrum. Hyggelig rom med veldig myk seng. Bra service og bra frokost.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by VfL from Niederrhein

Süper Hotel für Paare zum Besuch der tollen Stadt

Posted Aug 5, 2012
Pros: Netter Betreiber, gutes Frühstück, tolle Zimmer
Cons: Bad auf dem Flur
Location: Super, mitten im Wald und doch nah an der Stadt
Super netter Betreiber des Hotels. Hotel schön gelegen, kostenlose Fahräder, so daß man alles prima auch ohne Bus erreichen kann. Sehr sehr tolle Zimmer, im skandinavischem Stil. Aber Vorsicht: kein Luxus, das Bad ist auf dem Flur und für drei Zimmer gleichzeitig. Das Frühstück ist Extraklasse, nicht von der der Auswahl oder so, aber von der Machart super. Ich war mit Sicherheit nicht zum letzten mal dort.
5 out of 5
by A verified traveler

En rask tur innom

Posted Aug 2, 2012 on Hotels
En venninne og jeg skulle kjøre til København og på vei ned bestemte vi oss for å svinge innom et sted vi hadde søkt opp på nettet i forkant, for å overnatte. Av bildene på nettet, så Torpet Mon veldig koselig ut og da vi ankom, kunne vi konstantere at det var langt bedre enn forventet! Her finner du idyllen av landlig idyll!Løvtrær som pakker seg rundt det lille tunet foran huset, økologisk mat og dyrehold, hjemmelaget syltetøy av all verdens slag, høner, kyllinger og en rusten hanefar... Rommene er som snytt ut av nesen på et interiørmagasin, sengene er fantastisk myke, bademuligheter ligger bare en deilig spasertur unna og her møtes du av en vert som er utrolig blid, flott og imøtekommende! Alt i alt, stoppet innom Torpet Mon anbefales på det sterkeste!!!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2012 on Hotels
5 out of 5
by May

Nydelig

Posted Jul 12, 2012 on Hotels
Kan anbefales på det varmeste!
5 out of 5
by Kjersti

Posted Jun 30, 2012 on Hotels
Koselig, landlig, men likevel veldig sentralt:)
4 out of 5
by Lars-Erik

Mitt i bushen :-))

Posted Jun 25, 2012 on Hotels
Göteborgs minsta hotell iallafall. Mitt i skogen mitt i stan.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Except the restroom & spending less water...

Posted Jun 13, 2012
The restroom and/or toilet was quite interesting. I mean that I understand and respect environmentally friendly products. However, it was very uncomfortable to sit on a toilet shared by other rooms, which you know that people do not use the water after they use it.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 30, 2012 on Hotels