Ratings based on 350 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
82% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Mikael from Vaxholm

Rekommenderas!

Posted Apr 25, 2016 on Hotels
Centralt. Hjälpsam och flexibel personal. Bra frukost och trevlig restaurang. Rummet var bekvämt och välstadat.
5 out of 5
by Peter from Stockholm

Trevligt med perfekt läge

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Mycket trevligt hotell med perfekt läge i Visby. I april var det väldigt lugnt, men det kan säkert vara mer nattliv under sommarmånaderna. Jag fick ett rum på översta våningen, dessvärre utan fönster som man kunde titta ut från men med charmiga takfönster och -bjälkar.
4 out of 5
by Karin

Helg i Visby

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Trevligt och centralt beläget hotell. Lugnt nu under lågsäsong men uteservering utanför fönstret byggdes. Mycket tillmötesgående personal och god frukost.
4 out of 5
by A verified traveler from stockholm, se

Posted Apr 11, 2016 on Orbitz
Great experience! Will definitely be back to stay at the Donners Hotel again.
4 out of 5
by Peter

This traveler left a rating score only Posted Apr 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Christer

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Maria from Mönsterås

Fantastiskt läge i fantastiska Visby!

Posted Mar 13, 2016 on Hotels
Haft underbara dagar i Visby o boendet var riktigt bra. Trevlig och tillmötesgående personal. God frukost o trevlig och smakfull miljö.
5 out of 5
by Mats from Gotland

Helgavkopling

Posted Mar 9, 2016 on Hotels
Ett trevligt sätt att umgås med sin käresta för att sedan ha lite bekvämligheter på hotell med en god frukost som avslutning på helgen.
3 out of 5
by Britt-Marie

This traveler left a rating score only Posted Mar 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Annica from Stockholm

Utmärkt läge

Posted Feb 24, 2016 on Hotels
Hotell mitt i smeten. Rent, snyggt världens skönaste säng. Bra frukost. Trevlig personal. Bott där förr och kommer åter.