Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Enköping

Posted Sep 29, 2013 on Hotels
Tv-utbudet bedrövligt, dessutom med en hel störningar.
4 out of 5
by A verified traveler

Utmärkt läge

Posted Aug 5, 2013 on Hotels
Charmigt hotell. Byggnaden gammal och lyhörd men acceptabel standard. Ligger nära den botaniska trädgården.Väldigt vackra omgivningar och ett nöje att äta frukost utomhus.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2013 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Hamar , Norge

Posted Jul 22, 2013 on Hotels
Vi hadde det kjempekoslig på Breda Blick Hotel. Veldig bra standard og blide hyggelige arbeidfolk ,vi møtte alltid et blidt fjes og med et god morgen :) Hotellsengene var helt topp. Frokosten var bra :). Hotellet lå i et veldig stille å rolig strøk som vi satte veldig pris på samtidig så lå det veldig sentralt.Dette hotellet kan anbefales på det varmeste.
3 out of 5
by Carina

This traveler left a rating score only Posted Jul 20, 2013 on Hotels
5 out of 5
by Modemgurka from Sigtuna

Posted Jul 14, 2013 on Hotels
Fantastiskt trevligt hotell med bra läge i Visby. Rekommenderas starkt! Jättenöjd.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2013 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Jättebra

Posted Jul 11, 2013 on Hotels
VI tyckte att vårt boende på Breda Blick var jättebra. Bra frukost,bra lunch och vi hade ett fint boende på rum 435.När vi kommer tillbaka till Visby så är Breda Blick och rum 435 vårt första val. Tack så mycket.
4 out of 5
by Nicola from Sigtuna

Excellent position 5 mins walk from Visby centre

Posted Jul 4, 2013 on Hotels
The room was clean and newly renovated. Breakfast was good and the position next to the botanic gardens was lovely. Only complaint was that the wifi did not work in our room. They provided an internet cable but it was not compatible with iPad. I would stay there agan !
4 out of 5
by Marie from Oslo

Fantastisk frokost og koselig på Breda Blick

Posted Jul 3, 2013 on Hotels
Hjemmekoselig hotel med en deilig hage hvor frokosten ble inntatt. Her var det ferskt hjemmebakt brød, nam nam. Deilig syltetøy servert i små skåler forsterket følelesen av å være på et koselig pensjonat. Det var et godt utvalg av pålegg, ulike typer yoghurter osv. De ansatte var blide og trivelige og svarte på alle spøremål med smil. Rommet var rent og pent og med en god seng. Også her var det hjemmekoselige. Det var også en liten privat uteplass slik at en kunne slappe av der i ro og fred i kveldssola. Visbys Botaniska trädgård lå rett utenfor hageporten, ellers så var ringmuren og strandpromenaden like ved. Eneste minuset ved hotellet var at en må sjekke inn på Hotel Gute 10 min unna i gangavstand selv i Breda Blick Cafe sin åpningstid. Breda Blick bør også skaffe seg bagasjeoppbevaring fram til kl 17 når Cafeen stenger, slik at en kan hente bagasjen der før en tar flyet hjem igjen til Oslo.