Ratings based on 9 Verified Reviews

3.3 out of 5
57% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler from Copenhagen

Posted Aug 24, 2017
Pros: Food
Gammelt - dårlig kaffe med opvarmet kringle - god middag
3 out of 5
by Richard

Posted May 17, 2017 on Hotels
Det var et rigtig dejligt sted og område. Oplevelsen fik dog en dårlig start ved tjek in, hvor en særdeles ung mand var meget lidt behjælpelig med oplysninger. Vi var til koncert i byen. På tros af, at spillestedet ligger 2 min gang fra hotellet(som jeg ikke vidste) sagde han blot - det ved jeg ikke - hvilket han ogsåsvarede på vores øvrige spørgsmål... Men vi kæaede os selv og det var fint... Betjeningen ved morgenmaden var derimod i top
5 out of 5
by A verified traveler

Hyggelig kro

Posted Apr 25, 2017 on Hotels
Et godt ophold i hyggelige omgivelser, hvor man føler sig velkommen
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyggeligt hotel midt i Gram

Posted Oct 31, 2016
Pros: Lå tæt på de faciliteter vi havde valgt
Cons: Prisen samt beskrivelse af hvor receptionen ligger, vi mødte 3 låste døre inden vi fandt receptionen!
Location: Beliggendheden er fantastisk i forbindelse med arrangementer på Gram Slot.
Sammenlignet med hoteller i andre byer var prisen i den høje ende.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Historisk hotel

Posted Oct 31, 2016
Lidt slidt men ok hotel, med rigtig god morgenmad. Perfekt til arrangementer i dette område!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Næstved

Meget behageligt. Parkering lige foran værelset me

Posted Aug 18, 2016
Modtagelse og vejledning venlig og parat som reserveret. Flot værelse møbleret stue. Rummeligt baderum. Alt perfekt moderne. Morgenmad perfekt og stor buffet.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Erik og Birthe from København, Danmark

Dårlig rengøring-badeværelse

Posted Aug 5, 2013
Pros: Maden og betjeningen
Cons: Badeværelset
Venlig og kompetent personale. Badeværelset under al kritik. Væggene opløste flere steder (mug/skimmel)i bruseafsnittet. Rørene der leder vandet til blandingsbatteriet meget dårligt rengjorte.
2 out of 5
by Jan from Helsingør

Centralt beliggende i Gram lige ved Slottet.

Posted Jul 31, 2013
Pros: Intet
Cons: Ja, moderniser hele forretningen, fyr kokken og giv god service. Lov ikke mere end det kan holdes.
Location: Centralt beliggende i Gram lige ved Slottet.
Vi undrede os over at sengen ikke blev redt ved rengøring mellem de to overnatninger vi havde. Maden var ikke noget at skrive hjem efter og prisniveauet var for højt i forhold til det du fik. Efter min mening bør kokken fyres hurtigst muligt, hvis kroen vil overleve på længere sigt. En "æggekage" (min 2 kuverter) af så ringe kvalitet har jeg ikke set endnu. Pris kr. 192,00 Der var vel brugt 2 - 3 æg, 4 skiver tomat, 6skiver agurk og noget bacon. Purløg eksisterede ikke. En æggekage bør laves med letrøget flæsk og ikke bacon. At man ønsker en "drink before dinner" kom bag på serveringen. Gin og tonic bør ikke være et problem.
2 out of 5
by Kvinde 60+ from Midtjylland

Ikke noget at skrive hjem om!

Posted Jun 30, 2012
Pros: Personalet var meget venlige og humørfyldte
Cons: Værelsets trætte nedslidthed
Nedslidt og lettere lurvet værelse. Kedelig mad, men dog humørfyldt og venligt personale.