Ratings based on 23 Verified Reviews

3.3 out of 5
67% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by sue

Love peurto rico

Posted Feb 21, 2017 on Hotels
Great location up hill 15min walk to europa centre bars ect. If going between oct-march remember classed as scandi season and they go to bed by 10pm so slightest noise after and they complain often........
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Budapest

Not Impressed

Posted Jul 21, 2010
That was good.
1 out of 5
by A verified traveler from Hampshire

Don't do it

Posted Feb 15, 2009
24 hour reception, no way, arrived to find paper on window saying the apartment open, key inside. Hot water lasted max 90 seconds, furnishings were dirty stained and smelt musty,cooking utensils filthy, no telephones. All in all a complete waste of money there are better class apartments available for less than this cost.
4 out of 5
by Anita

Posted Mar 21, 2017 on Hotels
Vi var ialt 10 personer ( mig og min mand, søn og svigerdatter, søster/mand og bror og hans 3børn) som hver især havde booket os ind på hotellet da vi havde boet der tidligere. Det er i det store hele et ok hotel til prisen, dog ku man ønske sig air condition. Og så havde vi lige glemt hvor belastende det var at sku høre på de 2-3 hunde som konstant gøede på alle tider af døgnet i bebyggelsen skråt overfor hotellet så der var vi alle enige i at det blev i hvertfald ikke dette hotel næste gang for det var ulideligt at høre på hele tiden og vi ku jo høre at der var andre gæster som ligeledes synes at det var irriterende at der ik blev gjort noget ved de hundes gøen.
3 out of 5
by Lonny

OK hotel, KÆMPE minus er gøende hunde hele dagen.

Posted Mar 20, 2017 on Hotels
Helt igennem ok hotel, med en lækker stor privat terrasse til hver lejlighed, hvor der er sol det meste af dagen, MEN MEN det trækker utrolig meget nedad, at man skal høre på 2-3 hunde stå og gø fra morgen til aften, og det gør at jeg ihvertfald vælge et andet hotel en anden gang.
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from bålsta

Långt till Amadores beach, dock en bra pool.

Posted Feb 25, 2017
Pros: Hjälpsam personal, väldigt stor terass med sol så gott som hela dagen till kl. 18:30. Snabb incheckning fast vi kom sent.
Cons: Städningen. Öppna minimarknaden tidigare, kl.8:00 så man slipper gå till Europa Center för att få morgonbröd.
Bra utrustning i köket med både micro, ugn, kaffebryggare och vattenkokare. Dock sämre med porslin och annan utrustning. Lägenheten blev bara städad 2 ggr under den vecka vi var där. Trist utsikt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Flot udsigt og stor solterrasse

Posted Feb 12, 2017
Pros: Beliggenhed, udsigt, sol hele dagen på den store terrasse.
Det er 2. gang, vi har boet på Roslara. Et dejligt lille lejlighedshotel med en meget rolig beliggenhed og smuk udsigt ned over Amadores-stranden og havet. Meget stor solterrasse med solsenge samt sol fra morgen til aften. Eneste minus er gøende hunde fra privat boligbebyggelser overfor slugten - dog ikke konstant. Til gengæld er det også næsten det eneste, man hører. Ikke egnet for gangbesværede p.g.a. mange trapper. Vi kommer gerne tilbage, men desværre har vi ladet os fortælle, at TUI har sat sig på hele hotellet november-april fra og med næste sæson. Vi arrangerer altid selv køb af flybilletter, hotelbestilling samt billeje i lufthavnen, hvorved vi sparer mange penge i forhold til at booke gennem rejseselskab.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 27, 2016 on Hotels
Veldig bra beliggenhet med sol fra ca 815 og helt til solnedgang. Har også dyner på soverommet.Det er mye trapper og heisen går bare fra en etasje til en annen -uten stopp.
4 out of 5
by A verified traveler

Prisbilligt hotel

Posted Nov 23, 2016 on Hotels
Godt lejlighedshotel til prisen med en rolig beliggenhed.
2 out of 5
by A verified traveler

Fint basseng

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Greit hotell med fint basseng og utsikt. Deilig med dyner.