Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
94% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Nancy Lundberg from Skien

Hotellet var meget nedslitt, må hel renoveres!

Posted Nov 6, 2015 on Hotels
Vi bodde der i 3 netter, beliggenhet er fin, kjøleskapet var ubrukelig, madrassene i sengene ubrukelige, alle møbler i stuen ubrukelig! Møkkete på terrassen!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Robert from Västerås

Posted Oct 28, 2015 on Hotels
Bra restaurang, frukost, uteplats, pool,läge och personal. Mindre bra rum.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Maria from Moscow

good

Posted Oct 23, 2015 on Hotels
Нет кондиционера, нет вообще никакого тока воздуха, нет WiFi в номере, один день вообще не было воды из- под крана, нет микроволновки, чайника, мало кухонных принодлежностей, неудобные кровати, очень шумно с улицы, но окно не закрыть, т.к. очень жарко. Туалетные принадлежности (гель, шампунь) дали только один раз при заезде. Хороший вид из окна, балкон, соседей не слышно, хорошая ванная,местоположение хорошее.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ana from Las Palmas

Calidad precio buena

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Calidad precio muy buena.
2 out of 5
by A verified traveler from Den haag

tegenvaller

Posted Jul 28, 2015
Pros: schoonmaak personeel is aardig
Cons: zwembad, receptie personeel en onderhoudt aan het pand
Location: het strand was zeker een kilometer of 2 lopen.
Op zich viel de kamer wel mee we hadden een mooi uitzicht. Daarin tegen was de personeel best aardig alleen komen ze hun afspraken niet na wij hadden namelijk na de eerste dag dat de kraan in de badkamer lekte er werd beloofd dat direct iemand zou komen om het te verhelpen nou niemand gehoord of gezien. ook moesten we bijna iedere dag naar de receptie doordat voor de zoveelste keer de pasje waar je je kamer mee binnen kon komen het alweer niet deed. De zwembad nou daar is geen worden voor je zag de Roggel van de mensen nog drijven ondanks er meerde malen door diverse mensen daarover een melding is gedaan werd er een liter of 5 chloor in gegooid en thats itt. de kakkerlakken liepen overal door het hotel heen... Dus voor ons nee geen 2de keer het enige positieve is dat we een grote kamer hadden. ohh en niet te vergeten het is een zeer oud pand de vocht kon je aan de buitenkant goed zien ook geen airco
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Liborio

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2015 on Hotels
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Javier

This traveler left a rating score only Posted Jul 3, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Milano

Favolosa vacanza!

Posted Jun 30, 2015
Abbiamo cercato cercato questo appartamento in fretta e furia, sinceramente ci ha allettato il costo minimo del soggiorno, abbiamo passato 7 notti con 207 euro in 3... Zona tattica perché di fianco al pasha (discoteca famosa) e di fianco alla tangenziale da dove in 20 minuti si arriva all'aeroporto e alle spiagge famose! Senza macchina non sarebbe stata una vacanza perfetta, il mare in playa ingles non è fantastico a meno che non si arrivi alle dune che distano almeno 5 km! Consiglio questo hotel a tutti! Famiglie e gruppi di amici!
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by José Mario from Telde

Posted Jun 29, 2015 on Hotels
La ubicación excepcional. El personal muy amable.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jose from Las Palmas

Fin de semana de relax

Posted Jun 18, 2015 on Hotels
El apartamento está antiguo pero cómodo, lo que más me sorprendió fue que me avisaran que durante la noche cerrara la ventana que era peligro (estaba en un segundo piso). Por lo demás bien, la zona era tranquila.