Ratings based on 187 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
88% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Euskadi

Buen emplazamiento

Posted Jan 28, 2016
Pros: piscina climatizada exterior
Cons: Comida, instalaciones , mas personal
Location: Entorno que invita a pasear, y bañarse
No me ha gustado el tema del pago de bebidas comedor
2 out of 5
by A verified traveler

Dårlig vedlikehold og alt for enkelt hotell

Posted Jan 28, 2016
Hotellet har kanskje hvert fint en gang, men nå er det slitt og i dårlig stand. Hotellrommene er veldig små og har så og si ingenting av det mann er vant med som fjernkontroll, safe eller mini bar. Renholdet var eller ikke noe å skryte av, iløpet av 10 dager fikk vi nye håndklær 2 ganger og rengjøringen besto av å re sengene og spraye en eller annen spray rundt som lukta parfyme. Wifien på hotellet var også veldig dyr og utrolig treng for prisen man betalete. Alt i alt et helt ok hotell om du KUN skal sove, dusje og skifte der. Personalet i resepsjonen var eller ikke noe skryte av, de var korte i svarene og smile kunne de ikke. Frokosten var den eneste plussen med godt utvalg og god mat.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from FO

Muy bien situado.

Posted Jan 7, 2016
Hotel muy bien situado. Muy cerca de la playa del Inglés y caminando un poco s la playa de Maspalomas. El desayuno y cena excelente. El unico fallo és que no canvian las toallas cada dia.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Roma

Ottimo albergo vicinissimo al mare

Posted Jan 5, 2016
Pros: Vicinanza al mare, disponibilità piscine, servizio ristorante.
Cons: Gestione prenotazione expedia
Location: Molto ben collegato tramite autobus. Attrazioni poco rilevanti nelle vicinanze dell'albergo.
L'albergo si è rivelato complessivamente molto buono. Si può andare al mare a piedi in cinque minuti e non è necessario affittare ombrellone o lettino, dato che la spiaggia è grandissima e tenuta in ottimo stato. L'albergo è anche dotato di tre piscine all'aperto, di cui una riscaldata. Il servizio ristorante è eccezionale, organizzato a buffet con grande possibilità di scelta e ottima qualità. Come posizione, a cento metri c'è la fermata dell'autobus con cui si può andare in tutta l'isola. Aspetti negativi: personale poco preparato alla gestione prenotazioni con expedia (non riuscivano a verificare il pagamento della camera), il servizio mezza pensione non include l'acqua da bere al ristorante, assenza di minibar nella camera, camera matrimoniale con letti singoli, connessione Internet a pagamento.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Torino

Buon rapporto qualità prezzo

Posted Dec 31, 2015
Hotel un po' datato nell'arredamento, nelle camere andrebbe rimossa la moquette. L'impianto idraulico, i sanitari e le piastrelle sostituiti. Buona la vicinanza alle dune bellissime!! Consiglio Di aggiungere nel menu' + verdura x la cliente la vegetariana/vegana. il mio giudizio è positivo.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from twente

Gezellig en fijn personeel. top

Posted Dec 16, 2015
Pros: het personeel
Cons: Zwembad verwarmen.
Location: Genoeg in de omgeving ik ben van meaning dat men zichzelf kan vermin met vakantie
Het is grootschalig maar met de Knusse hoekjes buiten rondom het zwembad de bubbelbaden merk me dat Nietzsche. Jammer dat het zwembad Niet verwarmd word. Eetzaal mag iets gezelliger ingedeeld. Eten prima Keuze genoeg. I
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Jarle from Larvik

Slitt hotell med små rom - fine uteområder

Posted Nov 8, 2015 on Hotels
Litt slitt hotell, med veldig små rom. Vi fikk byttet til et enderom som var noe bedre med to terrasser og bedre utsikt. Men hotellet er generelt litt slitent. Men frokostbuffeten er veldig bra, og det er fine uteområder/bassengområde. Ligger nær lokal strand og ca 20min gange til Playa del Ingles stranden. Betalt WIFI på rommet funket dårlig (på begge rommene vi var i).
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Stort sett veldig bra, eneste store minuset var utrolige vonde (harde) senger.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Tania from Göteborg

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Jag skulle uppskatta hotellet mer om man tog bort heltäckningsmattan i rummen.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Martin from Kolsås

Skuffet!

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Oppholdet var ikke som forventet. Rommet var veldig lite og trangt, og det var hverken kjøleskap, safe eller ordentlig aircondition. Maten de hadde i bufeen var som regel bra, men ofte det var mye dårlig. De som jobbet der virket ikke til å kunne bra engelsk, og når vi skulle prøve å snakke med dem om ting virket det som de ble irriterte på oss. Vi spurte bare vanlige spørsmål, men de er kanskje vant til mye eldre, for det var 90 % eldre som bodde på hotellet der, og de spør eller klager kanskje ikke så mye.