Ratings based on 133 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
83% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from D.

Hotel à taille "humaine"

Posted Apr 27, 2015
Joli petit hôtel, un peu difficile à trouver. Le restaurant est assez standard avec malheureusement très peu d originalité et un niveau moyen. Les prestations sont correctes,sauf le mini golf qui est très dégradé voir même inutilisable.
3 out of 5
by A verified traveler from Brumunddal

Lover ikke det det lover.

Posted Mar 10, 2015
Pros: Personalet Rengjøring
Cons: Internett. oppværmet basseng
Location: Lite å gjøre i nærheten om du ikke spiller golf. Ligger litt bortgjemt.
Sånn passe. Ligger litt gjemt. Dumt å være avhengig av nett når det er så dårlig. Iskaldt vann i bassenget. Hyggelig personale. Bra frokost.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 8, 2015
God frokost. Fin uteplass med bra basseng.Blir sagt det er fri Wi-Fe.Dette er bare i resepsjonen.Du kan få på romme men det må betales for.Sjekket ikke pris.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from oslo

manglet tekjøkken

Posted Feb 10, 2015
Pros: bra rom bra renhold hyggelig personal
Cons: vann i kjøleskapet, et lite te kjøkken
Location: Midt mellom maspalomas og playa del ingles. Spille golf
bra hotell, lå midt i golfomerådet. hvis du vil ha all inclusiv. lå litt langt unna byen, lite med matbutikk i nærheten. Bra renhold, hyggelig personal ,tomt kjøleskap kunne hatt en flaske vann der
1 out of 5
by A verified traveler from København

jeg fik det jeg kom efter,sol og varme

Posted Feb 8, 2015
Pros: ben havde en virkelig dejlig pool,selvom vandet var ret koldt
Cons: ikke anbefale dette hotel,da rummene var ret små,og at der ikke var noget service så man kunne lave sig en kop kaffe.
Location: det var nærmest ørken,og ingen seværdigheder i nærheden
den var meget blandet.hvis ikke jeg havde lejet en bil,ville jeg være rigtig godt isoleret,da hotellet ligger ret godt isoleret.der var langt til stranden og langt ind til byen.nu kikkede jeg ikke nærmere på den gratis bus der var,fordi jeg selv var kørende.pris niveauet lå efter min mening ret højt,når man tillader sig at tage 3,80 euro for en øl,så det kun til den ene.jeg var også ret sur over,da jeg kom sent om aftenen,at blive "jaget " over på et andet hotel,men så kunne jeg jo sammenligne standarden for suite vital
2 out of 5
by A verified traveler from København

der var en dejlig swingingpool,selvom vandet koldt

Posted Feb 4, 2015
Pros: poolen
Cons: ikke anvende det hotel mere,eller ihvert fald oplyse præcis om de faktiske forhold.det er ikke nok med et billede af en dejlig pool
Location: hvis man har bil til råde,er det i orden
jeg blev"lidt" sur da jeg ankom lørdag nat,og blev flyttet over på et andet hotel for 1 nat det var ikke det man havde mest lyst til efter en lang dag.jeg var for så vidt godt nok tilfreds med huset men at det skulle være til 4 personer lyder helt ud i skoven,2 rum en suite,så man kan ligge og holde øje med hinanden.det kan måske gå hvis man er far og mor med 2 børn men hvis man er 2 par,er der ikke mulighed for noget af det "frække" for der ligger man lige over for hinanden,der var heller ikke noget udstyr(tallerkener,bestik eller kopper) så man havde mulighed for at få 1 kop kaffe.jeg var også utilfreds med at når jeg skulle på nettet,skulle man over i receptionen,så jeg havde ønsket at jeg skulle blive på det første hotel jeg var på( vital suites) der var der klasse,men jeg fik det jeg gerne ville have,sol og varme.der var også det,at hotellet ligger meget isoleret,nu havde jeg lejet en bil,så jeg kunne komme rundt,men ellers var men afhængig af at skulle finde en bus der passede.der var også temmelig langt til stranden,men det var en dejlig pool,selvom vandet var meget koldt,så på en skala fra 1 -10 er den kun til 3.venlig hilsen Jørgen Johansen
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Berlin

Hübsche Hotelanlage

Posted Jan 1, 2015
Pros: Sehr gepflegete und moderne Anlage. Sehr ruhig. Äußerst freundliches und sehr hilfbereites Personal.
Cons: Wir waren rundum zufrieden. Nur finden wir es unnötig, dass täglich die Handtücher gewechselt wurden. Das macht man zu Hause auch nicht.
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from London

Great staff, relaxing and quiet setting

Posted Oct 23, 2014
Tasty buffet, awesome pool as well as accommodation.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Brighton

Nice hotel

Posted Aug 31, 2014
Stayed with my partner in mid August.Having read previous reviews we were curious what it will be like.The room was lovely and clean.The swimming pool was nice.I think some people like moan for the sake of it. The only thing we didnt like was they had a cocktail from a machine and we expected them to make the drinks because they weren't nice at all. Restaurant staff were nice,food was ok,bar staff rushed off their feet and too busy to be very polite.Different countries have different standards though.