Ratings based on 49 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
92% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
Lavbudget hotel booket alene til overnatning, idet vi på ferien havde planlagt at komme rundt på øen. Fin værelsesstørrelse med dobbeltseng, bad og toilet. Hotellet har en tagterrasse, som vi benyttede om aftenen. Denne kunne dog godt trænge til såvel renovering som rengøring engang imellem. Hotellet ligger fint i forhold til gåafstand til såvel stranden som Catalina Park.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Es por lo que pagas

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
La habitación es muy amplia. El baño también es grande. Pero dan (al menos la nuestra) a un patio interior lo que hace que sea poco luminosa y con ruido (de los demás huéspedes). Arriba hay una azotea en la que se está muy bien. La calle es ruidosa y llena de tiendas de chinos. No es la mejor zona, pero está cerca de la playa de las Canteras. Para aparcar tiene zona azul. Siendo agosto tampoco nos costó mucho encontrar sitio. La recepción está las 24 horas y las personas que están en recepción son un poco asociales pero educadas. Te cambian las toallas todos los días. El precio está bien para lo que es.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Francisco from Madrid

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Bastante agradable.Es la segunda vez que estoy.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Jose Angel from Tenerife

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Buena relacion calidad-precio, destaco la amabilidad del personal y la zona donde esta cerca d
4 out of 5
Recommended
for Families
by Søren from Kolding

Perfect for a short stay

Posted Jul 19, 2015 on Hotels
Very nice hotel for this low price
3 out of 5
Recommended
for Families
by raul from Fuerteventura

Opinion personal

Posted Apr 8, 2015 on Hotels
El hotel no esta mal, es buena la ubicación, pero no la zona y teniendo en cuenta el precio que hemos pagado, pues creo no podíamos pedir mucho más.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Maria Teresa from Opole

Tanio i wygodnie

Posted Apr 3, 2015 on Hotels
Hotel schludny, usytuowany w dobrym miejscu, blisko plaża i komunikacja lokalna, pokój czysty, codziennie sprzątany z wymianą ręczników i pościeli, sympatyczna obsługa
2 out of 5
by A verified traveler from miami

El hotel esta bien situado con references a la pla

Posted Apr 1, 2015
El hotel no es grato.tiene olor a cigarro en todo los lados
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Mary from Dublin

Great for a short break in Las palmas

Posted Feb 9, 2015 on Hotels
The room was clean, comfortable and the location was very convenient.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Fint hotel til prisen

Posted Jan 27, 2015 on Hotels
Dette hotel er hverken luksuriøst eller fancy, men det har en fantastisk beliggenhed tæt ved strandpromenaden og det lækre lokale fødevaremarked Mercato del Puerto samt i gåafstand til Santa Catalina. Området er trygt og hyggeligt! Der er wifi i hotellets lobby, hvor der også står en fin stationær computer til rådighed. Personalet (der er bemanding hele døgnet) er utroligt søde og venlige, men taler dog meget begrænset andet end spansk. Der er et fælles køleskab og en smule service til rådighed, så der er mulighed for selv at købe ind til fx morgenmad i det nærliggende velassorterede supermarked SuperDino. Sengene var meget bløde, men der var pænt og rent, omend en smule lydt ud til gaden. Det var dog ikke et stort problem, eftersom hotellet ligger på en forholdsvis rolig gade uden diskoteker etc. Endelig skal det også fremhæves, at hotellet råder over en utroligt charmerende tagterrasse, hvor man kan sidde og spise morgenmad, slikke sol eller nyde et glas vin og de lækre lokale oliven! Meget positiv oplevelse til meget billige penge!