Ratings based on 194 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.4 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from London

Lovely, well run hotel.

Posted Jul 22, 2016
Large hotel. Very well kept. Nothing too much trouble. Food is excellent. Just don't agree that smart shorts cannot be worn by men in restaurant in the evening. Saw a guy in scruffy jeans hanging down below his bottom. My son looked much smarter in his tailored shorts and a polo shirt!
5 out of 5
by A verified traveler from Oleiros

Jadín

Posted Jul 18, 2016
Jardín maravilloso. Servicio excelente. Comida buena. Piscinas y habitación algo pequeñas. Decoración kitsch.. Animación nocturna floja. Playa cercana pequeña y llena el fin de semana.
5 out of 5
by A verified traveler from UK

Beautiful hotel

Posted Jul 17, 2016
Well located hotel 5 minutes from Mogan sea front. Extensive, well maintained grounds with 2 clean swimming pools. Buffet breakfast and dinner good quality although as it was busy there was occasionally a gap between something running out and it being replaced. We benefitted from the drinks package which costs €6 for unlimited local drinks with dinner (wine, beer, water, soft drinks).
4 out of 5
by A verified traveler from Las Palmas

Hotel Cordial

Posted May 17, 2016
Pros: Servicio, personal, amplitud
Cons: El precio
Excelente servicio, personal, no te dan ganas desalir del hotel, con cuidado y esmero. Eso sí el precio excesivo (supongo que por las fechas) y la nevera de la habitación vacía
5 out of 5
by A verified traveler from Norway

Kjempe fornøyd, bedre en forventet!

Posted May 1, 2016
Pros: Alt er perfekt
Cons: Kommer ikke på noe som må forbedres, er bare kjempe fornøyd.
Location: Kort avstand til stranden, sentrum og Amadores som en må bare besøke!
Rolig, fint uteområde, hyggelig hotell personal, veldig god og variert mat.
5 out of 5
by A verified traveler

Good hotel at an exciting place

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
A good hotel at an exciting place - away from the big hotels at Playa del Ingles it is a good spot to start for traveling around the island. The village Puerto de Mogan is very beautiful. As the hotel isn't located at the sea, there is no view from most of the rooms. You'll see the pool or - as we did unfortunately - the children's playground and pool. Over all a place where I will go back again.
5 out of 5
by Jan from Odense

Svært at finde sted med bedre sjæl

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
For 4 gang besøger vi dette fantastiske hotel og vi ser bare frem til at komme tilbage. Her er som voksne bare så roligt og alt fungere. Fantastisk morgenbord, gratis eftermiddagskaffe i bibliotek. Vi har boet mange steder men dette er bare toppen hvor alt går op i en højere enhed.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 5, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Jesus from Madrid

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Excelente hotel para relajarse. Muy completo y variado el desayuno buffet. Piscina climatizada bonita y agradable. A destacar el jardín. Tan solo un pero en la conexión wifi, que podría ser mejor.
5 out of 5
by Svein-Magne from Bergen, Norge

Attraktivt hotell med meget god service!

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Vi valgte dette hotellet under vårt andre opphold i Puerto de Mogan som etter vår oppfatning er det fineste stedet på hele Grand Canaria. Rommet vi hadde (nr 7225) var stort og hadde en fin balkong med utsikt nedover mot havnen og havet samt kveldssol (PS: prøv å få et rom oppe i etasjene med kveldssol - noen rom ligger på skyggesiden det meste av dagen og disse ville jeg ikke ha bodd på). Ellers var det meget gode senger og et stort bad. Rommet vi hadde er snart moden for en liten oppussing men fremdeles helt OK. Hotellet ligger ca 10 min gangtid fra stranden og den sjarmerende havnen hvor det finnes et par MEGET bra restauranter som kan anbefales på det sterkeste (Casito Mediterraneo og Que tal. Sistnevnte en opplevelse for livet - se min anmeldelse på Tripadvisor). Selv om dette hotellet er stort (har mange rom) oppleves det som veldig rolig. Frokosten har et imponerende utvalg av varme og kalde retter for enhver smak! Det som allikevel er mest fremtredende på dette hotellet er den ekstremt gode servicen! Her ligger de blant de beste i hotellbransjen. Det som irriterte oss litt under oppholdet var at internett tilgangen falt ut nesten hver gang man ikke brukte f.eks. mobilen - og det var litt styrete å få koblet den opp igjen på våre iphones (Mac'en klarte det bedre). Kapasiteten var heller ikke den beste (1-2 Mb). Men alt i alt et meget bra hotell som jeg kan anbefale både for barnefamilier og voksne par.