Ratings based on 58 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Mijas Costa

Estupendo hotel, cerca del mar

Posted Jun 4, 2015
Pros: La ubicación, la oferta todo incluido y el ambiente que hay.
Cons: La comida y el secador de pelo que es bastante incomodo
Location: Taurito está alejado de todo pero como este hotel cae en el valle con un conjunto de hoteles, pues realmente tienes todo a mano para disfrutar
Estuvimos hace dos años en este mismo hotel y hemos querido repetir la experiencia. Ha sido mejor aún. El personal excelente, la habitación espacioso, cuarto de baño enorme y simplemente un hotel donde puedes pasar unas vacaciones muy relajadas y agradables. La comida no es para tirar cohetes. pero es variada, siempre hay algo que te va bien, y está muy bien hecha. La terraza del bar es perfecto para veladas tranquilas disfrutando de los cocktails. Volveriamos aquí una y otra vez!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Cerca de la playa

Posted May 21, 2015
Había hormigas en la habitación, el personal muy bien,pero yo le quitaría una estrella, los servicios del hotel son de 3 eatrellas
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from leicstershire uk

Nice hotel close to beach and shops.

Posted May 2, 2015
It was a lovely experience and close to shops and beach,wish my stay was longer though as there was plenty to do there,but didn't get chance to do a lot in such a short space of time 5 days is just not long enough. And also the food was excellent so spoiled for choice.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Tiene muchas posibilidades, y confort

Posted Mar 30, 2015
Esta cerca de una playita de aguas limpias y tranquila, sol todo el año, un spa cercano, un parque acuático incluido en el precio y tranquilidad y todo incluido!!!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Barcelona

Posted Feb 27, 2015
Good value for money. The staff were very professional, polite and well-presented. Good selection of food, great salad bar and lots of options for hot food at every meal. Very relaxing environment. Nice pool area. The complex is very well maintained. Room comfortable.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Anne Christine from Kolbotn

Skuffende hotellopphold med dårlig beliggende rom

Posted Feb 21, 2015 on Hotels
Vi bestilte tidlig, men fikk først tildelt de absolutt dårligst beliggende rommene. Vi klaget, men fikk raskt vite at hele 2.etasje var opptatt, noe jeg betviler sterkt. Vi fikk noe bedre beliggende rom, men det var likevel svært skuffende. De ville også ha betalingen ved ankomst, noe jeg aldri har opplevd før. De var vel redde for at vi skulle krangle på prisen pga dårlig beliggende rom. Det var heller ikke gratis wifi, men man kunne få det for hele 6 euro pr døgn. Blodpris. Maten var god, men vinen elendig, men ikke annet å vente på et all inclusivehotell. Jeg drar ikke til det hotellet igjen. Har vært på bedre all inclusivehotell.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Feb 19, 2015
Very pleasant and helpful staff everywhere in the hotel. Food varied , something to suit every one. Drinks very generous!
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Mads from Trondheim

Anbefales ikke

Posted Jan 13, 2015 on Hotels
Et av de verste hotellene jeg har bodd på i hele mitt liv. Jeg valgte hotellet først og fremst på grunn av beliggenhet og at det var matservering inkludert i prisen. I og med at dette var et treningsopphold for meg, passet det veldig godt at hotellet hadde all inclusive, Desverre er maten er noe av det dårligste jeg har vært borti. Kjøttet er tørt, fisken et neppe fersk og grønnsakene smaker som om de har vært varmet opp et par ganger fra før av. Drikken som er inkludert kan ikke beskrives som noe annet enn en vits. Drikk vann til "maten". Kokkene som tilbereder maten i restauranten er så sure at man mister matlysten bare av å snakke med dem, bonus der altså. Oppholdet ble så ille at jeg etter et par dager ønsket å finne meg et annet hotell. Dessverre fungerte ikke internetttilgangen jeg hadde betalt 25€ for, så jeg ble værende. Rom generelt: er du glad i 90-tallet og kan leve uten tv-signal? midt i blinken! Bad: joda, ser du bord fra de ødelagte flisene, flekkene på gulvet og en dusj uten vanntrykk, ypperlig!! Kan ikke komme på så mye positivt annet enn at det er stort sett ryddig. Hvis du ser bort fra løskattene som sitter ved siden av bordet når du spiser, eller duene som lander på bordet ditt for å ta del i måltidet du for lengst har mistet interessen for. Angående løskattene: Ille nok at de får gå fritt i restauranten, men jeg vet ikke hvem jeg synes er dummest. Gjestene som gir løskattene mat inne i restauranten, eller betjeningen som bryr seg
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Hans-Jörgen

This traveler left a rating score only Posted Dec 14, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Margaret from East Kilbride Glasgow

Good hotel

Posted Dec 4, 2014 on Hotels
Taurito is a good place to stay good bus service for surrounding area.Hotel is very good, Taurito has changed a lot it used to just be 3 hotels and the water park in the middle but now it's has 5 hotels surrounding the water park that you can use,there is plenty shops and restaurants on the beach.The hotel could have better wi_fi but overall it is a very good hotel it's adult only but they have two sister hotels that you use I would go back to this hotel it has a very international feel to it entertainment could be better.