Ratings based on 200 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Stilig hotell med flott basseng

Posted Mar 30, 2016
Cons: Vi spiste lunch på hotellet hver dag og vi skulle gjerne ønsket at maten var noe mer spennende og delikat. Helt ok, men ikke noe mer.
Location: Fin beliggenhet overfor marinaen med veldig gode solforhold - morgen til kveld. Kort vei til flere restauranter og kort spasertur til Puerto Rico.
Hotellet svarte absolutt til våre forventninger. Vi ønsket et stilig og mindre hotell med stort basseng med havsutsikt litt utenfor bykjernen av Puerto Rico. Vi fikk rom på grunnplan ved bassenget som passet perfekt ettersom vi reiste med barn. Leiligheten hadde alt vi trengte, og spesielt bra var det med balkong med utemøbler hvor vi spiste frokost i solen hver morgen. Solforholdene var optimale - fra morgen til kveld. I resepsjonen var de behjelpelige med å booke restauranter og taxi for oss ved flere anledninger - alltid serviceinnstilt. Hotellet hadde et velutstyrt supermarked hvor de solgte ferske bakevarer og alt man trengte om man ikke ønsket å spise frokost i restauranten. Dagen vi skulle reise sjekket vi ut og satte bagasjen vår til oppbevaring, og tilbragte resten av dagen ved bassenget. Før avreise på kvelden fikk vi tilgang til et "courtesy room" hvor vi dusjet og gjorde oss klare for videre reise - helt perfekt og kostnadsfritt. Alt i alt var dette et topp hotell for oss og vi kommer gjerne tilbake.
4 out of 5
by A verified traveler from UK

Lovely hotel, great views but too many steps

Posted Feb 20, 2016
Lovely hotel, great staff but 150 steps up from the pavement which takes you into Puerto Rico. Also the bar and restaurant closed at 7 except on Friday. But great friendly happy staff, lovely clean apartments and gorgeous pool and views...
3 out of 5
by A verified traveler

dejligt hotel

Posted Jan 15, 2016
Dejligt hotel og med god morgenmad Personalet taler ikke så godt engelsk Sengene er ikke ret gode at ligge i Men alt i alt en god oplevelse kunne godt finde på at komme tilbage
5 out of 5
by A verified traveler

Great hotel, really friendly staff

Posted Dec 15, 2015 on Hotels
Great hotel in the more quieter area of Puerto Rico. I loved having a kitchenette in the room, the shower room was a little cramped but we coped. The balcony was a good size with great views. Staying at the hotel required any guest who wanted to reach the town or beach to climb 142 steps. It was fine for us but a moderate level of agility is required, or use a cab.
5 out of 5
by Malin from Kinna

Posted Nov 10, 2015 on Hotels
Helt suverän service, kan varmt rekommenderas.
5 out of 5
by A verified traveler

Toppenboende

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Personalen väldigt trevlig tilmötesgående
4 out of 5
by Matthias from Mölndal

Kanonfräscht hotell

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Jättebra service, från första till sista dagen. Receptionen hjälpte alltid till med tips och rekommendationer. Fint poolområde med härlig utsikt. Fräscht och fint rum. Helt ok WiFi. Enda negativa var toaletten. Det fanns ingen riktig dörr med lås in till toaletten och det luktade lite fukt.
4 out of 5
by A verified traveler

super udsigt , intet at klage over.

Posted Oct 25, 2015
god service, god rengøring, dejlig udsigt, et godt hotel til rimelig penge, ikke sidste gang vi har været der !
5 out of 5
by Neil from Manchester

Great hotel if you don't mind lots of steps.

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Great hotel with a really relaxed atmosphere and wonderful sea views over the marina. Service and rooms excellent. The location itself isn't for those with mobility issues as access to and from the hotel is via over 150 steps. Plenty of good bars and restaurants within striking distance (once the steps have been conquered!)
5 out of 5
by Devena from Ireland

Great place to stay

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
A great hotel I would highly recommend to anyone with lovely views of the marina. Great facilities and kept extremely well. Very friendly staff especially at the pool bar. Only down side is all the steps.