Ratings based on 265 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
81% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Woerden

Fantastisch uitzicht!

Posted Jul 22, 2016
Pros: Eten was top!
Cons: Iets voor tieners s'avonds. Programma is geschikt voor de kleintjes maar er is niks voor tieners
Location: Hotel Riosol is dichtbij een winkel centrum (Shopping Center Europa) en dichtbij een Midgetgolf. Hotel is vrij hoog en dat betekend veel lopen
Hotel is vrij hoog met een geweldig uitzicht, maar heeft daar tegenover dat je niet slecht te been moet zijn want er zijn maar liefst 761 treden naar beneden als u de trappen neemt. Eten was geweldig met ieder avond een andere thema. personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer was schoon en werd 5 dagen in de week schoon gemaakt. Alle voorziening waren aanwezig: water koker, brood rooster, kook plaat, koolkast en magnetron. De kinderen hebben genoten van het zwemmen in de zwembaden. Avond programma was ook goed vooral voor de kleintjes en de dans avond (met ingehuurde dansers - extern) was wel top ook voor de tieners. Wij hebben van genoten. 1 keer had de lift een storing. De koffie apparaat in eetzaal had ook een keer een probleem - geen melk!! De mojito was erg lekker!!
5 out of 5
by A verified traveler

El personal muy agradable y muy atentos.

Posted Jul 1, 2016
Nos encantó a toda la familia. Personal muy agradable y atentos con los huéspedes. Vistas preciosas, todo ha sido exepcional.
4 out of 5
by A verified traveler from Gouda

Fijn hotel-prachtig uitzicht-wel 700 trappen

Posted May 8, 2016
Het hotel was heerlijk, goede vriendelijke schoonmaak (6 van de 7 dagen schone handdoeken), dichtbij winkels, supermarkten, midgetgolf en heel veel leuke restaurantjes (alles op ca 300m). Let op: het hotel ligt hoog tegen een berg waardoor je 700 trappen af moet om bij het strand te komen. Taxi's volop om dit loopje met de taxi te doen (kosten nog geen €4). Met mijn moeder van 75 boek ik altijd een extra luxe (veel duurder) hotel, maar Riosol is gewoon leuk te betalen en perfect voor een gezin met kinderen (onze pubers van 15 en 17 hebben genoten!). Netjes en niet duur met alles binnen handbereik, voor als je geen mega luxe verblijf nodig hebt. Aanrader!
4 out of 5
by A verified traveler

Prima appartementenhotel met spectaculair zeezicht

Posted May 4, 2016
Appartementen zijn redelijk basic, keukeninrichting en terrasmeubilair eigenlijk niet toereikend voor aantal gasten in appartement. Appartementen zijn erg gehorig! Het terras bij het appartement is ruim en het uitzicht op zee is spectaculair. Zwembad en restaurant bij het hotel zijn prima, allebei ook met prachtig zeezicht. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Winkelcentrum en restaurants in de buurt vonden wij niet echt prettig: niet gezellig en het feit dat je overal zodra je in de buurt komt opdringerig wordt aangesproken door winkel- of restaurantpersoneel is ronduit storend. Alles in ogenschouw genomen uiteindelijk prima verblijf gehad voor een week met goede prijs-kwaliteit verhouding.
5 out of 5
by Emmanuel from dijon

bon séjour

Posted Apr 30, 2016 on Hotels
Très bon rapport qualité prix. Nous avons apprécié la vue, le calme (avril), la piscine et le petit déjeuner ainsi que la collation qui nous attendait dans le frigo (1/2 pension) malgré l'arrivée très tardive.
5 out of 5
by A verified traveler from Parma

Posizione invidiabile

Posted Apr 30, 2016
Bellissimo panorama, ideale per qualche giorno di ferie.
4 out of 5
by Brian from Dublin

Great hotel for a reasonable price

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Fabulous views from the balcony. Spacious room with a double bed and two singles (2 bedroom apartments). Hills and steps to the room but worth it! Lift was an experience and be prepared to wait in high season. Staff friendly and helpful. Overall a great stay.
4 out of 5
by Dominique

Farniente

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
was a really nice week! Nice place near to the beach, only 4euros on taxi or 10min walking (700 stairs). A free wifi will be a +
3 out of 5
by nicolas

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Renee from Germany

Posted Apr 15, 2016 on Hotels
The shower did not drain well. We paid for a half board and drinks where not included. Loved the location and the staff was helpful. Free wifi would of been great.