Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Albert from Weilheim

Natur erwandern

Posted May 29, 2016 on Hotels
Ideal für Naturliebhaber, Wanderer, ... Große Zimmer mit ... (Küche und Waschmaschine) Terasse und AUSBBLICK !!!
4 out of 5
by Elisabeth from Trondheim

Trivelig leilighetshotell i Pitres

Posted May 14, 2016 on Hotels
Hotellet ligger sentralt i Alpujarras med kort vei til mange fine fjellturer i nærheten. Stille by vi vi valgte å kjøre til andre av de små byene i nærheten for å spise middag om kvelden. Fine enkle leiligheter med kjøkken og utstyr så man kan også lage mat selv. Nydelig frokost på hotellets terrasse med utsikt over dalen. Hyggelig og hjelpsom betjening. Mulig å parkere rett utenfor.
5 out of 5
by A verified traveler from canada

Nice place

Posted Oct 14, 2015
We were very happy with this hotel. The room\apartment was very good, staff excellent and location good. I would stay there again. Also good breakfast included and fantastic views.
4 out of 5
by Morten Erik from Roskilde

Rolig og dejlig lejlighed i bjergene

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Rigtig god lejlighed - utrolig flot beliggenhed og dejlig luft og behagelig temperatur om natten trods over 30 grader om dagen.
5 out of 5
by Jenny from Lomma

Ett hotell som måste upplevas - värt en omväg

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Ett verkligt fantastiskt hotell som måste upplevas! Stora lägenheter med bra rum, sängar, perfekt kök inkl utrustning, utmärkt städat. Jättetrevlig service och mottagande! Utsikten och balkongen är makalös! Poolen är en naturpool utan kemikalier, vilket kan jämföras med en sjö med till- och frånlopp. Detta innebär svalkande och fräscht vatten, men även t ex alger och växtlighet, vilket ingår i reningen. I vassen som hjälper till att rena poolen så bor det fyra grodor och grodyngel, till barnens stora förtjusning. Fantastisk trädgård med massor av blommor, fruktträd, parkbänkar m m. Vi provade inte restaurangen, eftersom den är stängd på måndagar. En liten varning för vägen dit. Det är en smal, kurvig och brant väg och kräver lugn och koncentration. Vi hoppas verkligen att vi kan komma tillbaka!
5 out of 5
by Anne from København

Fredfyldt med den smukkeste udsigt

Posted Jul 17, 2015 on Hotels
Et skønt familieejet lejlighedshotel med store gode lejligheder og fint køkkenalrum med det hele. Vi havde vores egen terrasse med skøn udsigt. Poolen er lille men med dejligt koldt rent vand fra bjergene. Vi havde den for os selv det meste af tiden, så størrelsen betød ikke så meget. Den er meget dyb og derfor ikke egnet til mindre børn. Tagterrassen er helt vidunderlig om aftenen med den skønneste udsigt over bjergene. Maden er alt for dyr på stedet og ikke af speciel høj kvalitet, så sørg for at have indkøbt mad med på forhånd, da byen kun har et lille ringe udvalg af dagligvarer. Husets vin er rigtig god og billig. Der er gode vandreture i området og et vandfald kun et par kilometer væk. Vi vil gerne anbefale dette sted, både for familier og til et romantisk ophold.
4 out of 5
by A verified traveler

Magnifica

Posted Jul 13, 2015
Muy buena. Entorno rural precioso. Pitres es un pueblo muy tranquilo
5 out of 5
by Pamela from Derbyshire

Exceptional

Posted Apr 17, 2015 on Hotels
Fabulous location and amazing views. Very peaceful. Apartment was very spacious and well equipped, with a fantastic terrace. It is a great base for the walk to the white villages below, which are really unspoilt. The walk to Bubion is also incredible. This is our second time here, but hopefully not the last.
5 out of 5
by Niels Ahrenst from Frederiksberg

Fantastisk service og atmosfære

Posted Aug 17, 2014 on Hotels
Hvis du vil opleve noget originalt i Andalusien, så kan jeg kun anbefale denne lille perle. Der er kun få lejligheder, men de er nænsomt udrustet. Du har en fantastisk udsigt ud over dalen og der er en fantastisk stilhed. Værtsparret gør alt for at give gæsterne en dejlig oplevelse. Vi tog på et par vandreture i bjergene, hvilket kan gøres uden større anstrengelser. Jeg kan kun anbefale at prøve dette sted som bestemt ikke er turistet og ikke gør noget for at blive det.
4 out of 5
by Preben Kjemtrup from Taastrup

Stilhed i bjergene

Posted Apr 8, 2014 on Hotels
Dejligt sted med atmosfære. God og autentisk betjening. Desværre var vi der lidt udenfor sæsonen så restauranten var kun åben nogle dage. Flot udsigt fra altanen. Stilhed og afslapning. Kan kun anbefales.