Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel very close to the beach

Posted Aug 6, 2016
The staff were remarkably friendly and accommodating! The hotel is just across from a very nice beach. The breakfast buffet was excellent with lots of variety (and those too delicious chocolate croissants!). We had a very relaxing time there.
5 out of 5
by A verified traveler

Wonderful experience! Can't wait to come back!!

Posted Jul 12, 2016
Pros: The location, breakfast- beautiful view and very convenient.
The breakfast was fantastic, lovely view of the beach and wonderful food. The location was excellent and the room was comfortable and clean. I can't wait to come back!
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Mindre trevligt hotell nära stranden

Posted Jun 22, 2016
Pros: Lagom storlek, trevlig central innemiljö, hjälpsam trevlig personal.
Cons: Förenklad incheckning, kopiera passen eller behåll dem ett tag för att föra in alla uppgifter vid ett något senare tillfälle
Location: Utmärkt läge 75 meter från stranden. Utmed den c:a 1 km långa strandpromenaden fanns flertalet restauranger, mindre sommarbutiker men ringa aktivitete
Incheckningen tog ovanligt lång tid då de ville ha samtliga personuppgifter som skulle föras in i deras datorsystem vilket gick långsamt och det blev en del väntan/köer i receptionen. Rymliga rum med välfungerande air kondition, upplevdes som rent och fräscht. Takterrass med bassäng där det fanns gott om plats. Bra kontinental frukost. Trevlig och hjälpsam personal. Bra läge och nära till områdets övriga restauranger och det fanns också en utmärkt enklare buffé på hotellet om man inte ville promenera en stund längs gaten. Dyrt med garageplats men det fanns gratisparkering på gatorna omkring (högsäsong behövs p-biljett vissa platser)
5 out of 5
by Lydia

Schön gelegen

Posted May 25, 2016 on Hotels
Direkt am Strand, grosses Zimmer und super Frühstück. Sehr freundliches Personal
4 out of 5
by Ihrene from Sollentuna

Strandnära

Posted Oct 3, 2015 on Hotels
Bra hotell på stranden med bra frukost. Pool o solterass på taket med fin utsikt. Trevlig o positiv personal!!
4 out of 5
by A verified traveler from hertfordshire

Nice hotel, close to the (pebbly) beach and bus st

Posted Sep 16, 2015
Pros: Not too big, always got subbed around pool
Location: Not a lot to do in la harreuda, but lots of bars/restaurants. More to do in almunecar.
Pleasant location but rather too quiet for our liking. Easy bus ride into next bay. Weather was lovely so nice and relaxing but would struggle if weather wasn't good.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Gabriel from Getxo Vizcaya

Personal muy amable y servicial

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
Hotel correcto. Viejo y necesitado de renovación. Buen desayuno. Personal increíble. Aparcamiento y wifi muy caros. Relación precio-calidad muy media...
4 out of 5
by Johan from Stockholm

Trevligt hotell i bättre delen av la herradura

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
Trevligt hotell i en mysig stad. Jag tycker vi fick relativt mycket för pengarna. Ligger i kanten (bättre delen om man frågar mej) på byn men La Herradura är inte så stort så det tar bara 10-15 minuter att gå till andra sidan byn. Bra frukost för sin prisklass på hotellet. Fin strand utanför med platta slipade småsten. Skönt att slippa sand i allt. Vill man ha sandstrand kan man gå längre norrut på stranden. Mestadels spanska besökare som kommer till stranden/sommarlägenheten på helgen. Överraskande bra restauranger för att vara "turistområde".
4 out of 5
by A verified traveler

Malaga 2015/

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Nød vores ophold på sol løs fenitios og vender gerne tilbage. Fantastisk lækker morgenbuffet, men sluk for musikken, så man kan nyde roen, lyden af havet kun 50 meter væk og alt det man ikke får i DK. P kælder for gæster 22 euro i døgnet er dog groft synes jeg.. alt i alt top og det bliver et 9 tal på en 10 skala