Ratings based on 109 Verified Reviews

3.2 out of 5
40% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.2 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by David

Posted Jul 3, 2017 on Hotels
Amaising place excellent budget hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice view from balcony!

Posted Sep 12, 2016
I don't know I was going to get a balcony the a view of the lake! There were some things that's could have been cleaner in the room (the glasses were not clean) but it was fine because I had a balcony! It was great to have the bar downstairs too because there wasn't anything in the neighborhood for a quick drink. I took a glass of wine to my room and enjoyed the sunset on the balcony.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel

Posted Aug 30, 2015
Wifi good, bed comfortable, staff friendly. Recommended!
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2011 on Hotels
2 out of 5
by Not Provided

Troede vi var med i en dårlig film

Posted Aug 18, 2017 on Hotels
Vi ankom til en seddel på døren, hvor der stod at der ikke var noget personale, før næste morgen. Vi skulle ringe til et telefon nummer for at få en kode til at komme ind. Vi havde heldigvis telefoner der virker i udlandet og som stadig havde strøm på, eller havde vi jo været i problemer. Værelset var ikke rigtig rent og lugtede lidt som et støvet pulte kammer. Møblerne var slidte og skrammede. Det var ikke til at finde, da adressen der er angivet, ikke er den man skal bruge hvis man kommer kørende til hotellet. Der er ingen steder at spise eller handle i området. Eneste plus er at der kun er 500 - 1000 meter til søen, som dog ikke kan ses fra Hotellet.
3 out of 5
by Ole

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Claes-Henrik

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2017 on Hotels
2 out of 5
by Andreas

Ikke godt nok

Posted Jul 17, 2017 on Hotels
Ankom om aftenen til en låst dør. Svært at finde nogen, der kunne hjælpe. Lavt informationsniveau fra hotellet. Usmidig afregning.
2 out of 5
by Inger

sovekomfort

Posted Jun 27, 2017 on Hotels
madrasserne: Det var umuligt at sove på. Det var som at ligge på vaskebræt.
2 out of 5
by Karin

Ikke anbefalelsesværdigt

Posted May 29, 2017 on Hotels
Forvirret og lidt uimødekommende receptionist. 3 rengøringsdamer stod og stirrede på os og grinte af vores manglende sprogegenskaber. Værelset var overhovedet ikke med udsigt over søen - kun til et grimt tag på fitnescentret. Sengen var dårlig - madrasserne i dobbeltsengen lå ikke fast og gled fra hinanden. Møblerne var gamle og meget slidte. På badeværelset lå hår og nuller i hjørnet v badekarret. Vi måtte aflevere vores nøgle hver formiddag - der var kun den ene nøgle til værelset - ellers kunne rengøringspersonalet ikke komme ind!! Sengen var redt sjusket. Alt for dyrt. Alt i alt en lidt træls oplevelse der OVERHOVEDET ikke svarede til de fine billeder på Hotel.com´s hjemmeside