Ratings based on 59 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Jørn

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Gert from Viborg

Kort familiehygge.

Posted May 17, 2016 on Hotels
Kort ophold for den lille familie med god plads på værelset og rigtig god mad lørdag aften. Lidt mindre udvalg og placering af morgenmad som var lidt presset ift. plads på både buffet og sidepladser.
5 out of 5
by Henrik from Knabstrup

Hyggelig kro .... god mad..

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Hyggelig kro. Dejlige nyistandsatte værelse. God service og dejlig mad.
3 out of 5
by Ole from Viby Sjælland

God og hyggelig kro i landlige omgivelser.

Posted Feb 23, 2016 on Hotels
Overnattede i forbindelse med forretningsrejse. Kroen er hyggelig med et fantastisk serviceminded personale. Blev modtaget med smil, som var kendetegnende for kroens atmosfære. Værelserne er små, men rene og ok, med de ting der skal være. Rigtig godt alternativ til en dyr overnatning i f.eks. Herning.
4 out of 5
by A verified traveler

en fantastisk mad oplevelse med ok overnatning

Posted Feb 2, 2016 on Hotels
Helt vildt god mad og meget fleksibel betjening. Vin ved pejsen, vokse der fik børne-desert etc. Super duper mad ! Meget højt niveau. Lækkert - helt sikkert nok til at vi kunne komme her igen.
4 out of 5
by Martin from Næstved

Posted Dec 14, 2015 on Hotels
Godt værelse med dejligt stort tv. Maden var rigtig god og gode parkerings mugligheder
4 out of 5
by Peter

Hyggelig kro

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Havde en enkelt overnatning rigtig fine værelser moderne og lækre restaurant kunne godt gøre det bedre ,bøffen ikke helt mør og tjener længe om at tage imod bestilling 20 min
5 out of 5
by Hans Lehrskov from Denmark

Rent,personligt og autentisk

Posted Nov 25, 2015 on Hotels
Fantastisk rent, ordentlig og roligt. Restaurant super, Hans
4 out of 5
by Christian

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Not Provided from Winsen Luhe

Posted Nov 12, 2015 on Hotels
Ein kleines sehr familiäres Hotel mit sehr freundlichem Personal und einer hervorragenden Küche. Die Zimmer sind ausreichend groß für eine Übernachtung (Legoland war das Ziel),sehr sauber und ordentlich. Wir können das Hotel nur weiterempfehlen :)