Ratings based on 33 Verified Reviews

3.9 out of 5
50% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 23, 2017 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 18, 2017 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 30, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Gulpenerland has to level up some basics...

Posted Oct 5, 2015 on Hotels
For the 4th time we visit this good place. It's a pitty for the service quality went down while the price is n't change. Wifi and coffee are at an low level.
5 out of 5
by Thomas from Baltimore

Superb Hotel between Maastricht NL and Aachen GE

Posted Jul 31, 2015 on Hotels
Found this a VERY pleasant place for an overnight or multi-night stop. The guest room and bathroom were MUCH LARGER than is common in Europe, and very modern, and that was most appreciated. The wi-fi was strong and consistent. The location is away from the main road, and I heard no road noise at all during the night. The restaurant, bar, and breakfast service were excellent. I would definitely recommend this hotel to friends and anyone else seeking a pleasant and welcoming hotel in the area between Maastricht and Aachen.
3 out of 5
by A verified traveler from Toronto, ON

Too hot, staff disinterested

Posted May 5, 2015
Pros: Location - short walk to town and hiking trails
Cons: Get staff that actually takes action on complaints
Our room (212) appeared to be right above the hotel Sauna and indeed the room felt like it. We asked the staff several times to do something about it and were met with "we'll look into it" but no follow up was done. We could not open our window as immediately swarms of flies would enter the room. We had two nights of very uncomfortable sleep. The "free internet" was not available in the room and only in the lounge near the lobby. Again we asked several times but nothing noticeable was done. We found a dirty sock under our bed - check, it probably is still there.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2012 on Hotels
3 out of 5
by jacobus

85 euro pn te duur

Posted Mar 26, 2017 on Hotels
slecht hotel voor drie dagen op zolder te slapen,geen asbak buiten op tafel voor de rokers,ontbijtbuffet steeds te laat bijgevuld, twee dagen na boeking e mail of ik 20 euro pn wou bijbetalen voor zgn comfortkamer rare manier van zaken doen, dat moet je direct doen bij boeking. vind dit hotel helemaal niets,mensen die omboeken ook 20 euro extra enz enz. u moet eens vragen of zij wel eens van service verlenen naar de klant hebben gehoord
2 out of 5
by A verified traveler from Best.

Zussenuitstapje.

Posted Dec 21, 2016
Pros: Ligging. Ontbijt.
Cons: De geloofwaardigheid van het gastheer en gastvrouw schap van het personeel mag wel een tandje hoger. Afhouden van klachten lijkt me niet de basis.
Location: Natuur te over voor wandelingen. Prima busverbindingen met Maastricht en Aachen.
Wij voelen ons af geserveerd naar tweederangs zolderkamertje. Kamer met derde bed had slecht daglicht ( Een dakkapel) Slaapgedeelte was pikdonker, zonder daglicht. Door schuinte dak was de helft van de kamer niet te belopen. Vunzige stoelen stonden klem onder dakbeschot. Dus niet te gebruiken zonder nekhernia. Rekening restaurant klopte niet. Gangen van het diner werden afzonderlijk op de rekening geplaatst en voor a la carte prijzen berekend. Natellen leverde dertig euro op. Geen sorry of kopje koffie. Na een nacht en bij uitchecken klachten geuit, maar geen enkele verandering of tegemoetkoming.
2 out of 5
by A verified traveler from Drenthe

Klantonvriendelijk. Slechte bedden.

Posted May 9, 2016
Pros: Niet kunnen vinden, echter ook niet de gelegenheid voor gehad. Dus lastig te beoordeen.
Cons: Zie bovenstaande.
Location: Geen ervaring.
We zochten uitsluitend een overnachting met ontbijt. Om ca. 21.00 u. kregen we een telefoontje zonder nummerherkenning met de vraag wanneer we zouden inchecken. Vanwege een evenement in de directe omgeving zou dat een uur of 11 half twaalf worden. 'U moet er rekening mee houden dat er na 23.00 u. niemand meer is' was het antwoord. We kwamen om ca. 24.00 u. binnen en checkten in. Voorlopige rekening gekregen van ca. 50,- meer dan de boeking. Vervolgens afgerekend. Een biertje zat er niet meer in en op de vraag of we de volgende ochtend om ca. 6.45 u. tot 7.00 u. konden ontbijten was het antwoord: Nee, dat kan niet. Improvisatieontbijtje? Nee, er is niemand. Onbegrijpelijk voor een zichzelf als Bourgondische inslag prijzend hotel. Op weg naar de kamer: sleetse, vlekkerige vloerbedekking. Kamer: sleetse en vlekkerige vloerbedekking. Kleine kamer en de tv zat in de weg. Ronduit slecht bed. Matrassen op elkaar op de vloer, zo leek het. De volgende ochtend inderdaad geen enkel teken van leven. € 145,- (honderdvijfenveertig) armer en een katerig gevoel van een zó slecht verblijf. We komen er nooit weer. Wat is het fijn als je geholpen wordt door mensen die oplossingen zoeken in plaats van 'vol' te zitten met 'alles wat vooral niet kan'.... En bij Gulpenerland zijn de meest elementaire 'dingetjes' niet mogelijk... Het te hoge berekende bedrag werd overigens keurig van toegezegd dat het een foutje betrof en dit bedrag wordt teruggestort.