Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
78% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.1 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Alexander from Düren

Gutes Hotel

Posted Jan 8, 2016 on Hotels
Es gibt nur ein Doppelbett in der Hochzeitsuite und nicht wie auf der Interdetseite beschrieben in allen Doppelzimmer. Ansonsten war das Hotel gut.
2 out of 5
by A verified traveler from Diemen-Zuid

Leuk hotel aan buitenkant en lobby, maar...

Posted Dec 14, 2015
Pros: + uitstraling + ruime badkamer + lokatie + ontbijt
Cons: - personeel (omgaan met kritiek) - gehorigheid - goederenlift deuren
Location: Het dorpje Valkenburg verderop is prachtig. De grotten met kerstmarkten en zandbeelden zijn echt aan te raden! Verder zitten er heerlijke restaurants.
Het hotel ziet er leuk uit en de lobby straalt een warme welkom uit. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. Na het inchecken besloten wij om een kopje koffie te bestellen en daarmee naar onze kamer te gaan op de 3e verdieping. Omdat wij veel spullen bij ons hadden besloten we met de lift te gaan. Tot onze verbazing was de enige in het hotel een goederen lift. De lift was zeer krap en deuren gingen moeilijk open. Soms zo moeilijk dat de deur bleef haken en de lift weer naar beneden ging. Eindelijk bij onze kamer aangekomen deden we de deur open en schrokken van de zeer klein kamer. De deur kwam nog net niet tegen het bed aan en rondom het bed was er maximaal 1 meter breedte over. De badkamer daartegen was groot en zeer netjes verzorgd. Verder werd onze kamer gescheiden van een andere kamer doormiddel van een dubbele deur. Dit hield zo goed als geen geluid tegen, we konden de gesprekken van de buren bijna letterlijk volgen. Daarnaast was het hotel zo gehorig dat bij aankomst van (dronken) gasten in de nacht wij constant werden wakker gemaakt. Om tot rust te komen wilden wij genieten van onze kop koffie. Ook viel deze helaas tegen door de waterige smaak. De volgende ochtend hebben wij genoten van een heerlijk ontbijt buffet. Na het inpakken van onze spullen hebben wij bij het uitchecken onze bevinden gedeeld en dit werd totaal verkeerd opgevangen door het personeel. De desbetreffende persoon nam het persoonlijk op en stond niet open voor verbeterpunten van het hotel.
2 out of 5
by John

Niet voor herhaling

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Slecht
1 out of 5
by Lyndsay from Switzerland

A nightmare of a hotel!

Posted Aug 31, 2015 on Hotels
AVOID THIS HOTEL!!! This was literally the WORST hotel experience I have ever had. We were given a room facing the street on a night where there happened to be a street concert (the stage was literally set-up 10 meters from our hotel room window). We were given no notice of this street festival when we booked. After attempting to change hotels at 1am as the music was still blaring, we were told there was nothing to do except wait it out. The night clerk was extremely rude and said it was not his job to find us new accommodation. We could speak to the manager in the morning, who was not there when we left the next morning. After the concert ended at 2am, the noise of anything on the street and even in the hotel continued to disturb us. A truck on the road, people walking by and talking, the elevator in the hotel could be heard each time it operated or the door opened and closed etc. They might have well put a bed directly on the sidewalk outside and called it a hotel room. We moved hotels the following morning as we refused to stay in that place another night. I travel frequently for business, so I would say I have a fair understanding of what to expect for price, etc. We are still hoping (but doubtful given the service at this hotel) to get a full refund on the worst experience ever.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2015
Cons: Neue Matratzen kaufen.
Location: NL-Limburg / nähe Aachen
Matratzen durchgelegen. Großes Frühstück gebucht, haben wir leider nicht gefunden. Personal super nett.
2 out of 5
by Patrick from oegstgeest

Lijkt mooier dan het is

Posted May 18, 2015 on Hotels
De foto's geven een te florissant beeld van dit hotel. Wel heel erg klantgericht maar de kamers zijn voor het geld wel erg aan de kleine kant en bieden erg weinig comfort.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2015
Receptie niet heel behulpzaam bij incheck, beetje vreemde receptioniste.
3 out of 5
by eglantine from lille

très bien mais pas insonorisé

Posted Oct 28, 2014 on Hotels
hôtel très confortable mais pas du tout insonorisé
2 out of 5
by Xavier B. from France

Room ok, welcome to be improved

Posted Jul 22, 2014 on Hotels
The room was comfortable, with space and well designed. The breakfast was great, lots of different breads, appetizing. BUT the staff didn't warn me about the car parking rules around the hotel (no parking) and my car was put into the local impound...20km away!!! It costed me several hundreds Euros of fine. It was apparently not the first time the impound was taking cars owned by this hotel's clients... I asked to the staff to print a sheet of paper with this warning...tourists who come there for the first time cannot know that! Hopefully, people at the tourist office and at the mayor house have been very nice...!
3 out of 5
by Ron from weer thuis

citytrip, centrum

Posted Jun 15, 2014
Pros: Ligging, inrichting van bar en restaurant.
Cons: de kamers, zie opmerkingen bij 'ervaring' ontbijten vanaf 7:00 uur en dan ook de tussendeuren van slot!
Location: Fietsen voor "Limburgs mooiste" start op slechts 12 km.
Bar en restaurant op beneden verdieping, ziet er goed en gezellig uit. Prima ontbijt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kamers daarentegen erg klein en gedateerd. kamers zijn bovendien erg warm en gehorig. Bed en matras zijn hard aan vervanging toe. 's nachts en 's ochtends tot 7:00 uur blijken de tussendeuren op slot te gaan, waardoor je het hotel niet anders kan verlaten dan via de nooduitgangen.