Ratings based on 11 Verified Reviews

3.8 out of 5
67% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 4, 2019 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 4, 2019 by Els, Hotel Management
Thanks for your review.
4 out of 5
by A verified traveler from örebro

Posted Sep 10, 2018
duger bra.gick att övernatta .???????????????????????????????????????????????
Comment from Hotel Management
Sep 19, 2018 by Dobson, Hotel Management
Tack för att du tyckte det var bra hos oss.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 8, 2018 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 17, 2018 by Dobson, Hotel Management
Hej Gunnar! Tack för att du bodde hos oss och din recension.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 27, 2018 on Hotels
Fint och trevligt vandrarhem med mycket välkomnande personal! Vi hyrde ett rent och stort rum. Nära till centrum. Vi kommer gärna tillbaka!
Comment from Hotel Management
Mar 5, 2018 by Dobson, Hotel Management
Tack så mycket! Vad kul att läsa att ni hade det så trevligt hos oss. Ni är välkomna tillbaka!
5 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Finfint Vandrarhem i Hällefors.

Posted Nov 18, 2017
Pros: Ordning och reda, välskött och städat. Fina rum, toalett, duschar och kök samt stort och fint möblerat allrum. Information om trakten väl anslaget.
Cons: Som vandrarhem lever detta upp till allt som kan förväntas.
Location: Vandrarhemmet är placerat nära OVAKO produktionsanläggning i Hällefors, som inte orsakar någon nämnvärd störning i eller utanför vandrarhemmet.
Anlände efter 18 tiden på en Söndag och enligt överenskommelse så blev jag väl mött och mottagen. Vänligt, trevligt, enkelt och snabbt blev jag introducerad till rummet och vandrarhemmet. Jag sov i enbäddsrum 10, som är ett mycket bra rum för en övernattning för en person. Vandrarhemmet är placerat nära Centrum där, det finns restauranger och matvaruaffärer.
Comment from Hotel Management
Dec 6, 2017 by Dobson, Hotel Management
Tack så mycket för din recension. Vi försöker alltid att ha det bästa för våra gäster och är därför glada att du tycker att vårt vandrarhem lever upp till allt som kan förväntas. Vi hoppas att vi ses igen, du är välkommen tillbaka :-)
4 out of 5
by Ingrid

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Ingrid

This traveler left a rating score only Posted Sep 3, 2017 on Hotels
4 out of 5
by lars

Fiskeresenär

Posted Jun 20, 2017 on Hotels
Trevligt bemötande personal , rent och fint.
3 out of 5
by John

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 26, 2015
Helt ok för det priset det man saknar är dusch rummet,sen är det ganska lyhört
Comment from Hotel Management
Nov 21, 2018 by Dobson, Hotel Management
Tack! Vad synd att du blev störd av andra gäster. Kanske bra att veta att vi även har rum på ett lugnt läge.