Ratings based on 837 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
89% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Copenhagen

Super hotel

Posted Nov 28, 2016
Pros: Dejligt at der er styr på alting og der er comfort
Cons: Nej
Location: Det er nemt at tage bussen til centrum. Men heller ikke længere væk end man sagtens kan gå.
Meget fint hotel. Alt er rent og pænt. Personalet er flinke og hjælpsomme. Beliggenheden er ok, da bussen ind til centrum (hovedbanegården, rådhuspladsen) holder tæt ved hotellet. God parkeringskælderen.
4 out of 5
by A verified traveler from Dresden

Gutes Hotel in guter Lage von HH.

Posted Nov 7, 2016
Pros: Service und Freundlichkeit
Cons: Kann ich nichts erfinden.
Location: Unmittelbar an der Außenalster, mit Nahverkehr in 15 min. an den Landungsbrücken incl. Fussweg zur U-Bahn.
Sehr zuvorkommendes Personal, gute Küche im Restaurant und ein ordentliches Frühstück. Saubere Zimmer mit guter Ausstattung.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 2, 2016
Businesshotel in akzeptabler Öffi-Lage. Zimmer sehr knapp geschnitten
4 out of 5
by A verified traveler

Wohlfühlatmosphäre

Posted Nov 2, 2016
Kurzer Stadturlaub bei toller Lage in Nähe der Außenalster. Reichhaltiges Frühstück. Ruhiges Zimmer mit allem , was Mann und Frau braucht.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 27, 2016
Pros: Gemütliches Bett
Cons: Teures Frühstück.
Location: Alster Nähe
Guter Standort für eine Städtereise. Schönes Hotel - alles da! Kleines Zimmer aber ausreichend.
4 out of 5
by A verified traveler from nordsjælland

Dejligt hotel ned central beliggenhed

Posted Sep 21, 2016
Pros: God beliggenhed
Cons: Ved ikke
Location: Hotellet ligger tæt på centrum og Alsteren, hvorfor en sejltur er et must.
Dejligt roligt hotel med super morgenmad og god restaurant. Bus til centrum på hjørnet tæt ved. Det tager ca 30 min at gå til Jungfernstieg, som er et godt udgangspunkt for shopping. Tag med sightseeings bus og stå af og sejl i havnen afsæt evt mange timer til et besøg i Miniwunderland i Speicherstadt.
5 out of 5
by A verified traveler from York

Last Night in Hamburg

Posted Sep 6, 2016 on Hotels
Nice comfortable room
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Großostheim

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Wir waren letztes Jahr schon ein mal mit unserem Hund im hotel da gab es keine Probleme den Hund mit zum Frühstück zunehmen.Aber dieses mal wurde es einmal erlaubt dann wieder nicht. Vielleicht wäre es angebracht dieses L l bei der Buchung schon zu erfahren.
3 out of 5
by A verified traveler from Aarhus

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Fint ophold men meget skuffende at man har valgt at lukke swimmingpoolen siden vi bookede. Havde nok valgt et andet hvis vi var klar over det.