Ratings based on 201 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
87% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.2 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel mit guter Lage aber Abstrichen

Posted Aug 18, 2016
Das Zimmer war sehr in die Jahre gekommen (Fugen alt, Fenster schlecht gegen Lärm isoliert), Stockflecken am Duschvorhang Kein Schrank für Kleidung Platzverhältnisse im Schlafraum eng im Bad unmöglich. WC steht direkt vor der Badewanne. Für Familien mit kleinen Kindern nicht geeignet. Frühstück war in Ordnung. einziges Manko war die Freundlichkeit des Personals. Check in und Empfang war sehr nett und lobenswert.
4 out of 5
by A verified traveler from Haifa, Israel

Small hotel near S. Pauli metro station

Posted Jun 23, 2016
Pros: Location, the lounge and its coffee table, the desk people and the cleanliness.
Cons: Install air conditioning
Location: Subway station (S. Pauli); Maredo Steak House; Repperbahn with its "attractions"
I went for a single room as this was a business trip. It is a small room but very clean with a lot of sun. The desk is always manned and very courteous. The breakfast is included and it is rich in choices. If I shall come back to Hamburg, I shall stay in this hotel once more.
3 out of 5
by A verified traveler

OK til prisen.

Posted May 9, 2016 on Hotels
De to positive ting, der overordnet er at fortælle om hotellet er beliggenheden og personalets venlighed.
3 out of 5
by Signe from København

Fint hotel god beliggenhed

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Ok hotel. Dårligt internet og kedelig morgenmad. Fint værelse. Rigtig god beliggenhed.
4 out of 5
by Bent from Fredericia

Posted Apr 14, 2016 on Hotels
Hotellet ligger godt i et levende område. God servicen på hotellet, og pænt og rent værelse. Rigtig lækker morgenmadsbuffet.
5 out of 5
by Cedric

This traveler left a rating score only Posted Apr 11, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Allan from Aarhus

Dårlig service

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Vi valgte hotel Imperial pga beliggenheden. Ved valget lagde vi desuden stor og afgørende vægt på muligheden for wifi. Vi opholdt os ganske givet på hotel Imperial på en OFF-Day .... Wifi virkede ikke på noget tidspunkt - hverken på værelset, i morgenmadsrestaurenten eller i lobbyen. Personalet ved receptionen var venlige og imødekommende. Det samme kan bestemt ikke siges om personalet i morgenmadsrestaurenten. De formåede med deres åbenlyse sure miner, at skabe en ubehagelig stemning. De burde ikke befinde sig i et job med direkte kundekontakt. På grund af det sure personale og manglen på wifi, vil jeg ikke i fremtiden booke værelse på Hotel Imperial. Jeg vil heller ikke anbefale hotellet til andre.
3 out of 5
by A verified traveler from Berlin

Kleines hotel an der Reeperbahn

Posted Mar 23, 2016
Das hotel bietet alles,was man braucht. Die Zimmer sind allerdings sehr klein. Die Lage ist super günstig. An WE könnte es allerdings sehr laut sein. Das Frühstück war super lecker und reichhaltig. Das Personal war immer freundlich.
2 out of 5
by A verified traveler from Hannover

Posted Mar 21, 2016
Dem Preis leider nicht entsprechend. Sowie das Zimmer als auch v.a. das Bad sind renovierungsbedürftig. Vermutlich aufgrund der Lage ist es Nachts ziemlich laut. Das Personal ist freundlich und das Frühstücksbuffet ausreichend.
4 out of 5
by Steen from Greve

Central og godt hotel

Posted Feb 12, 2016 on Hotels
Var dejligt tæt på havnen og miniature wunderland Dejligt hotel