Ratings based on 380 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
95% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.8 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

HVA VAR PROBLEMET MED FØRSTE RAPPORT. FØRST BER D

Posted May 28, 2016
Pros: HOTELLET VAR FLOTT MEN IKKE TIL ALLE.
FØRST BER DERE OM RAPPORT, OG SÅ HVIS DEN ER DÅRLIG, BLIR DEN STOPPET., jJEG VET IKKE HVA JEG SKREV SOM VAR SÅ GRUSOMT, FOR ALT VAR SANT. JEG FINNER IKKE NAVNET PÅ DISSE TOPPENE I RESEPSJONEN. JEG VAR I SINGAPORE FO NOEN ÅR SIDEN, OG DET ER DET MRST FANTASKE JEG HAR VÆRT BORTI, OG DER VAR EN SLIK PERSON. NÅ KOM JEG PLUTSELIG EN LITEN EPISODE IDET JEG KOMMER INN SVINGDØRENE DA REISER 20-30 MANNFOLK SEG MED HVITE SKJORTER OG SORTE SELER -DET VIRKET SOM EN SEKT, OH JEG SPURTE OM DE HADDE SUNGET ELLER NOE. MEN DA BLE HAN STUM SOM EN ØSTERS. NEI DETTE VAR LUKKERT AVDELING OG DER PASSER JEG IKKE INN!!!.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 21, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Nadine

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Gällivare

Perfekt läge och underbar poolavdelning!

Posted May 15, 2016
Bara runt hörnet från Centralstationen, supernära till "allt" och ändå lugnt läge. Den ena entrén går direkt ut till ett tjusigt shoppingcenter. Vi tillbringade nästan en hel förmiddag i pool, bastu och bubbelbad för att vila upp oss, jätteskönt! Trevlig och serviceinriktad personal och en glad trainee därtill.
4 out of 5
by A verified traveler

Tolles Cityhotel

Posted May 13, 2016
War super , die Nähe zum Bahnhof und zur Fußgängerzone ist klasse
5 out of 5
by A verified traveler from Leichlingen

Top Lage, super Hotel

Posted May 13, 2016
Sehr zuvorkommend! Frühzeitige Checkin! Tolles Frühstück! Mit Parkservice! Rundum zufrieden
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Morten from Frederiksberg

Holdt hvad der blev lovet. Man nyder opholdet.

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Dejligt værelse indrettet til nydelse. Central beliggenhed med gå afstand til Bahnhof. Hotellet er professionelt men med personlig stil, dejlig restaurant og hyggelig bar. Wellness afdelingen godt indrettet. Samlet set føler man sig godt hjemme og forkælet. Har nu anvendt det flere gange.
4 out of 5
by A verified traveler from GB

Excellent central hotel

Posted Apr 22, 2016
Pros: Food and Spa/Fitness facilities were great.
Once I had been moved from a room overlooking the busy pedestrian street to a room looking into the central atrium I was more than happy with the room. The staff were very helpful and the facilities were great, particularly the fitness/pool area. My meal was excellent. A good base for exploring the city centre.
4 out of 5
by kjell from bergen

Park Hyatt flott hotell men feil bydel

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
hotellet har glimrende frokost, bodde natten før på Regent i Berlin som er på ett annet nivå så det var nedtur i forhold til Regent som ligger i en klasse for seg selv.